HomeHL-SportsΛεωνίδας Λεουτσάκος: «Να πιάσει άμεσα δουλειά η Επιτροπή Δεοντολογίας»

Λεωνίδας Λεουτσάκος: «Να πιάσει άμεσα δουλειά η Επιτροπή Δεοντολογίας»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Β' Εθνικής ζητά να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο με τις καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη περί κυκλώματος «στημένων» αγώνων στη Β’ Εθνική.

Μιλώντας στον «Metropolis 95.5», ο Λεωνίδας Λεουτσάκος ζήτησε να πέσουν οι τόνοι και να επιληφθεί άμεσα η Επιτροπή Δεοντολογίας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Β’ Εθνικής:

Συναντηθήκατε με τον κύριο Καλαϊτζίδη;

«Στο αεροδρόμιο, δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο. Είχα πάει να δω ΟΦΗ – Απόλλων Πόντου. Δεν είπαμε κάτι, τι να πούμε; Αφού η υπόθεση είναι σε εξέλιξη, δεν μπορώ εγώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία.

Δεν μπορώ να πω τίποτε όσο η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Καλό είναι να σεβαστούμε κάποια πράγματα, να πέσουν οι τόνοι και να διαλευκανθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Έχουμε σοβαρά προβλήματα και οικονομικά. Ακόμα παλεύουμε να βρούμε κάποια πράγματα για τις ομάδες. Υπάρχουν ομάδες με οικονομικά προβλήματα. Θέλουμε να τελειώσει η διερεύνηση όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Τι κάνετε γι’ αυτό;

«Έχουμε στείλει τα χαρτιά και στην ΕΠΟ και στην Επιτροπή Δεοντολογίας, παντού. Όποιος ζητήσει τη συνδρομή μας είμαστε διαθέσιμοι. Την αλήθεια θέλουμε. Δεν θα κάνουμε λαϊκό δικαστήριο.

Είμαστε η διοργανώτρια αρχή και ζητάμε να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όποιος έχει ευθύνες να πληρώσει».

Να τελεσιδικήσει η υπόθεση σε 5-7 χρόνια στη Δικαιοσύνη ή να πιάσει δουλειά η Επιτροπή Δεοντολογίας;

«Άμεσα, χθες να γίνει. Εδώ και τώρα να πιάσει δουλειά η Επιτροπή Δεοντολογίας.

Να μη μένει τίποτα υπό σκιά. Δεν ξέρω εγώ ποιος έχει δίκιο, άδικο. Να ξεκαθαρίσει άμεσα και όποιος είναι εμπλεκόμενος να φύγει από το ποδόσφαιρο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση