HomeΚΡΗΤΗ«Πράσινο φως» για ένα πάγιο αίτημα των ψαράδων του Αγίου Νικολάου

«Πράσινο φως» για ένα πάγιο αίτημα των ψαράδων του Αγίου Νικολάου

Μετά από πολύμηνες προσπάθειες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα χρόνιο αίτημα του Σωματείου Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου Νικολάου – η κατασκευή γλίστρας με εγκεκριμένες τεχνικές και περιβαλλοντικές προδιαγραφές στον Όρμο Καθολικού – υλοποιείται μετά από πολύμηνες προσπάθειες της διοίκησης του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων και Φίλων Θαλάσσης Αγίου Νικολάου, και την αγαστή συνεργασία του Δήμου.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός με εκπροσώπους του Συλλόγου στο Δημαρχείο της πόλης, έγινε γνωστό ότι το έργο αναμένεται να υλοποιηθεί άμεσα.

Συγκεκριμένα όπως ο ίδιος έκανε γνωστό : «απαιτήθηκε 1,5 χρόνος, επανηλλειμένες οχλήσεις στις υπηρεσίες του Δημοσίου προκειμένου να δωθεί η απαιτούμενη έγκριση για την κατασκευή του μικρού αλλά σημαντικού έργου υποδομής για τους ερασιτέχνες αλιείες «.

Οι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου σωματείου, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αντιλήφθηκαν «το τέρας της γραφειοκρατίας» διαχειριζόμενοι σειρά ζητημάτων για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το έργο όπως έγινε γνωστό θα χρηματοδοτηθεί από τον σύλλογο , ενώ ο Δήμος ανέλαβε την πρωτοβουλία , να  συνδράμει με κάθε τρόπο προκειμένου να βοηθήσει τους ερασιτέχνες αλιείς ώστε να δοθεί προς χρήση η συγκεκριμένη υποδομή, το ταχύτερο δυνατόν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση