HomeHL-9Οδύνη στη Νεάπολη για τον αδικοχαμένο Στάθη

Οδύνη στη Νεάπολη για τον αδικοχαμένο Στάθη

Η σορός θα «ταξιδέψει» στη Ρόδο για τον ενταφιασμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαθιά θλίψη και οδύνη επικρατεί σήμερα στη Νεάπολη, καθώς συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το μεσημέρι τον 18χρονο Στάθη Τσαμάνδουρα, το τελευταίο θύμα της ασφάλτου, που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στον Βόρειο Οδικό Άξονα, στις Λίμνες Λασιθίου.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία, όπου ζούσε το αδικοχαμένο παλικάρι  μαζί με τον πατέρα του, τον αποχαιρέτησε στον Ιερό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία.

stathis1

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, η μητέρα του που έμαθε τα τραγικά νέα στη Ρόδο αλλά και ο πατέρας του αστυνομικός, που υπηρετεί στο Α.Τ. Αγίου Νικολάου. Η μητέρα του τώρα θα συνοδέψει τη σορό του παιδιού της πίσω στη Ρόδο όπου και θα ενταφιαστεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης κινούνταν με τη μηχανή του στον ΒΟΑΚ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στις προστατευτικές μπάρες στην άκρη του δρόμου και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Εξαιτίας της σφοδρότητας της πρόσκρουσης, το προστατευτικό κράνος που φορούσε ο άτυχος 18χρονος δε στάθηκε ικανό για να του σώσει τη ζωή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση