HomeHL-SportsΛεωνίδας Αργυρόπουλος: «Τεράστια ευθύνη να φοράς τη φανέλα του ΟΦΗ»

Λεωνίδας Αργυρόπουλος: «Τεράστια ευθύνη να φοράς τη φανέλα του ΟΦΗ»

Οι Ηρακλειώτες επισημοποίησαν την απόκτηση του 28χρονου μπακ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολύ δραστήριος αποδείχθηκε ο ΟΦΗ τη Δευτέρα  σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, καθώς ανακοίνωσε πρώτα τον Ντίνα, μετά τον Βαφέα και σειρά πήρε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος.

Ο 28χρονος μπακ, λοιπόν, αποτελεί κι επίσημα παίκτη των Ηρακλειωτών και στις πρώτες του δηλώσεις δεσμεύθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, τονίζοντας ότι είναι τεράστια ευθύνη να φορά κανείς τη φανέλα του κρητικού συλλόγου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Την τέταρτη μεταγραφή του για τον Ιανουάριο, ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ. Απέκτησε τον 28χρονο ακραίο αμυντικό Λεωνίδα Αργυρόπουλο. Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος γεννήθηκε στις 29 Μαίου 1990 στην Κόρινθο.

Έχει ύψος 1μ78. Η θέση του είναι ακραίος αμυντικός και μπορεί να αγωνιστεί δεξιά, αλλά και αριστερά. Έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιο και Ηρακλή.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο είναι για έξι μήνες, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο. Λεωνίδα, καλως ήρθες στον ΟΦΗ!

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ότι “είναι τεράστια ευθύνη να φοράς τη φανέλα του ΟΦΗ. Θα τα δώσω όλα για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στην ομάδα και να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που αξίζει”.

Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, όπως και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, θα προπονηθούν την Τρίτη το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση