HomeHL-WorldΑυστραλία: Νέες έρευνες για το μυστήριο που παραμένει ανεξιχνίαστο

Αυστραλία: Νέες έρευνες για το μυστήριο που παραμένει ανεξιχνίαστο

Τρία μικρά παιδιά, που εξαφανίστηκαν μισό αιώνα πριν, ζητούν δικαίωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα στοιχεία έχει στα χέρια της η αστυνομία της Αυστραλίας για ένα άλυτο μυστήριο, με την εξαφάνιση τριών παιδιών, περίπου μισό αιώνα πριν.

Η εξαφάνιση των «παιδιών Beaumont» είναι ένα από τα πιο μεγάλα μυστήρια στη χώρα. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει να σκάβει στον χώρο εργοστασίου, στην Αδελαΐδα, το οποίο ανήκε σε άνδρα που είχε εξεταστεί σε σχέση με την εξαφάνιση των παιδιών.

Τα τρία παιδιά- η 9χρονη Jane, η 7χρονη Arnna και ο 4χρονος Grant- εξαφανίστηκαν σε μια επίσκεψη στην παραλία Glenelg στις 26 Ιανουαρίου του 1966.

Η αστυνομία της Νότιας Αυστραλίας ανακοίνωσε πως σκοπεύει να κάνει εκσκαφές στον χώρο του εργοστασίου, που βρίσκεται κοντά στην παραλία.

Έρευνες έχουν ξαναγίνει στο συγκεκριμένο σημείο, σύμφωνα με το BBC, αλλά αυτή τη φορά υπάρχουν και νέες πληροφορίες.

Την εποχή της  εξαφάνισης των παιδιών, το εργοστάσιο ανήκε σε έναν επιχειρηματία που εξετάστηκε από την αστυνομία αλλά δεν θεωρήθηκε ποτέ ύποπτος. Πέθανε το 2004.

Η κυβέρνηση της Νότιας Αυστραλίας έχει προσφέρει αμοιβή ενός εκατομμυρίου δολαρίων Αυστραλίας σε όποιον έχει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση του μυστηρίου.

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση