Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ανατράπηκε νταλίκα εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό της τον οδηγό.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος της λεωφόρου Παπαναστασίου, πολύ κοντά στην πόλη του Ηρακλείου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές, καθώς στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική ενώ επί τόπου βρέθηκαν και άνδρες της Τροχαίας προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Ο 60χρονος οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται χωρίς η κατάσταση του να εγκυμονεί κίνδυνο για τη ζωή του.

Λόγω του τροχαίου προκλήθηκε απίστευτο κυκλοφοριακό χάος στην εθνική οδό, καθώς τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν τη νταλίκα ακινητοποιήθηκαν δεδομένου ότι το βαρύ όχημα κατά την ανατροπή του κατέλαβε ολόκληρο το εύρος του οδοστρώματος.

Οι ουρές των αυτοκινήτων που σχηματίστηκαν ήταν «ατελείωτες» ενώ οι άνδρες της Τροχαίας επιχειρούσαν με εκτροπές της κυκλοφορίας να αποκλιμακώσουν το οξύ πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

troxaio10

Μάλιστα, το φορτίο της νταλίκας, μεγάλη ποσότητα άμμου, χύθηκε στον δρόμο με αποτέλεσμα να παραμένει αδιάβατος. Μέχρι τις 17:00 το απόγευμα το ρεύμα της Εθνικής Οδού προς τον Άγιο Νικόλαο είχε κλείσει με τους οδηγούς να υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία. Στη συνέχεια, δόθηκε στην κυκλοφορία μια λωρίδα και μετά από την πάροδο τεσσάρων ωρών και αφού το βαρύ φορτηγό απομακρύνθηκε από το οδόστρωμα η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση