HomeΕΛΛΑΔΑΒρήκαν «ορφανούς» σάκους με 76 κιλά χασίς στη Θεσπρωτία

Βρήκαν «ορφανούς» σάκους με 76 κιλά χασίς στη Θεσπρωτία

Οι σάκοι κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν στην Ηγουμενίτσα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έφτασε ποτέ στους εγχώριους παραλήπτες του το αρκετά μεγάλο φορτίο αλβανικού χασίς, που είχαν κρύψει οι Αλβανοί «βαρόνοι» των ναρκωτικών σε μια περιοχή κοντά στο ορεινό χωριό Τρικόρυφο στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στην ελληνοαλβανική μεθόριο.

Κατά την διάρκεια της περιπολίας τους στην ευρύτερη περιοχή, οι αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών ανακάλυψαν κρυμμένους τρεις σάκους οι οποίοι περιείχαν 29 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 76 κιλών και 310 γραμμαρίων και αμέσως ειδοποίησαν τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Οι σάκοι κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν στην Ηγουμενίτσα, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση για να εξακριβωθούν τα στοιχεία ταυτότητας αυτών που επρόκειτο να τους παραλάβουν.

Για τη νέα υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα με σκοπό την διακίνηση και ενημερώθηκαν οι αρχές της Αλβανίας που διενεργούν έρευνα για να εντοπίσουν αυτούς που μετέφεραν και εγκατέλειψαν το φορτίο.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση