HomeΕΛΛΑΔΑΜυστήριο με τρεις μαχαιρωμένους στη Ροδόπη

Μυστήριο με τρεις μαχαιρωμένους στη Ροδόπη

Συναγερμός στην Αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκτενείς έρευνες διενεργεί από το απόγευμα της Κυριακής η Ασφάλεια Κομοτηνής για να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκαν από αιχμηρό αντικείμενο τρεις αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα.

Αρχικά, στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός όταν διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Κομοτηνής δυο Βούλγαροι, μια 35χρονη γυναίκα και ένας 18χρονος, οι οποίοι έφεραν τραύματα πιθανότατα μαχαίρι. Και στους δυο παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα στη Χειρουργική κλινική και παρέμειναν για νοσηλεία.

Και ενώ οι αστυνομικοί είχαν ξεκινήσει έρευνες στην περιοχή Παλλάδιο του δήμου Ιάσμου όπου φέρεται να τραυματίστηκαν για να διαπιστώσουν τι συνέβη στους δυο αλλοδαπούς, εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο 13ο χιλιόμετρο του άξονα Κομοτηνής- Αλεξανδρούπολης της Εγνατίας Οδού ένας 50χρονος Βούλγαρος, που και αυτός έφερε τραύματα από μαχαίρι!

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και διερευνά αν οι τρεις αλλοδαποί έχουν σχέση και δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους ή κάτι συνέβη μεταξύ τους και αλληλοτραυματίστηκαν.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση