HomeHL-GreeceΚωνσταντοπούλου: Είμαι μαζί με όσους αγωνιούν ότι η χώρα παραδίδεται κομμάτι-κομμάτι από τους προδότες

Κωνσταντοπούλου: Είμαι μαζί με όσους αγωνιούν ότι η χώρα παραδίδεται κομμάτι-κομμάτι από τους προδότες

Αποτίμηση μέσω Facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε αποτίμηση του μεγαλειώδους συλλλαλητηρίου της Κυριακής για τη Μακεδονία προχώρησε με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής ξεκαθαρίζει ότι είναι μαζί «με όσους εξέφρασαν την αληθινή αγωνία όλων μας για την χώρα μας, που παραδίδεται κομμάτι-κομμάτι από τους προδότες» αλλά και ότι είναι «απέναντι σ’ αυτούς που πάνε να καπηλευτούν αυτή την αγωνία».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αφήνει, επίσης, αιχμές για προβοκάτσια όσον αφορά το κάψιμο της κατάληψης Liberartia τονίζοντας ότι «μου θυμίζει έντονα τον εμπρησμό της Marfin».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ψέγει, επίσης, την ΕΡΤ και την ΕΡΤ3 για την επιλογή να δείχνουν καλλιτεχνικό πατινάζ αντί για το συλλαλητήριο κάνοντας λόγο «λυσσαλέα προσπάθεια παρασιώπησης του συλλαλητηρίου και της τεράστιας συμμετοχής» που «θυμίζει την προπαγάνδα υπέρ του Ναι το 2015».

«Η σημερινή Κυβέρνηση είναι υποτελής και δεν νομιμοποιείται να διαπραγματευθεί. Γιατί θα παραδώσει ξανά τη χώρα μας» προσθέτει και καταλήγει: «Τη χώρα θα την υπερασπιστούν, όπως πάντα συνέβη στην ιστορία μας, οι πολίτες. Οι ίδιοι που θα υπερασπιστούν τη δημοκρατία. Εμείς».

Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχει ως εξής:

konstantopoulou1

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση