HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Περιμένω να βρεθεί μια λύση…»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Περιμένω να βρεθεί μια λύση…»

Νέο μήνυμα στους μετόχους του ΟΦΗ από τον Έλληνα τεχνικό - Τι είπε ο Νάστος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παπαδόπουλος κάλεσε εκ νέου τους μετόχους να βοηθήσουν την κατάσταση, λέγοντας πως περιμένει να βρεθεί η λύση.

«Αυτό που έχει γίνει στις τελευταίες αγωνιστικές πρέπει να μας κάνει χαρούμενους. Έχω πει ότι θα είμαι εδώ όσο η ομάδα μπορεί να παίξει. Το είχα δώσει όρκο στον εαυτό μου για αυτήν την ομάδα.

Η διοικούσα επιτροπή αυτές τις μέρες έχει κάνει πάρα πολλά. Δεν θέλω να μεταφέρω μιζέρια. Όμως περιμένω να βρεθεί μια λύση. Να μαζευτούν, να μιλήσουν.

Πότε πρέπει δηλαδή να γίνει αυτό; Πόσες φορές έχω μιλήσει για αυτό; Δεν είναι η δουλειά μου να το κάνω αυτό. Υπάρχουν σπίτια, υπάρχουν καριέρες, πρέπει ο καθένας τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες να πάρει τις αποφάσεις του.

Η προοπτική είναι σημαντικό πράγμα. Η ομάδα δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα της ύπαρξης. Θα έρθουν παίκτες για να υπάρχει μεγαλύτερος αριθμός. Εμείς είμαστε εδώ κάθε μέρα. Η προοπτική ποια είναι;», δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Για το ματς είπε: «Κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θα έλεγα ότι παρόλο που είχε την κατοχή και μας έβγαλε προβλήματα από την αρχή του παιχνιδιού και έτσι μείναμε και πίσω στο σκορ, η ομάδα αντέδρασε, έβγαλε ψυχή. Για μένα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο η αλλαγή σχηματισμού που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Είχαμε τεράστιο πρόβλημα απέναντι στον αντίπαλο, που είχε 4 παίκτες στον άξονα και δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε μπάλες. Παράλληλα, μετέφερε πολύ σωστά τις μπάλες στους μπακ του, που είχε πλεονέκτημα.

Η αλλαγή σχηματισμού έπαιξε ρόλο, γεμίσαμε πιο πολύ τα άκρα μας και έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο το γκολ που πετύχαμε, αν και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα σε τρανζίσιον γκέιμ, βάλαμε ένα σημαντικό γκολ σε μια καθοριστική στιγμή του αγώνα.

Κερδίσαμε έναν αντίπαλο, ο οποίος πιθανόν να είναι παραπονεμένος από το αποτέλεσμα, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες μου, γιατί φάνηκε ότι η ομάδα δεν είχε φρεσκάδα μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Φάνηκε η κούραση, αλλά αξίζουν πολλά μπράβο σε αυτά τα παιδιά, αλλά και στον κόσμο. Το θετικό είναι ότι η ομάδα, όλο το κλαμπ και ο κόσμος δείχνουν μια θετική αύρα προς όλους και αυτό πρέπει να συνεχιστεί. Τώρα η ομάδα πρέπει να ξεκουραστεί 1-2 μέρες.

Αυτό που έχουμε κάνει είναι πολύ σημαντικό, όμως αν δεν έρθουν κοντά και επιτέλους να δώσουν λύση αυτοί που πρέπει, για να έχει διάρκεια η ομάδα, νομίζω ότι στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα, από ήρωες θα είμαστε κάτι άλλο. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου».

Στο ίδιο μήκος κύματος από την πλευρά των παικτών και ο Ανέστης Νάστος, που ανέφερε: «Θα σταθώ λίγο στα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών, που έχουν απομείνει, μαζί με το προπονητικό τιμ.

Αυτή την προσπάθεια που γίνεται για να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή. Νομίζω ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι ίσως να περίμεναν κάποιοι.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε εδώ για τον ΟΦΗ. Για κανένα άλλο. Προσπαθούμε μέσα από τη δουλειά, υπερβάλαμε δυνάμεις για το καλό του ΟΦΗ. Μόνο για αυτό. Έχει φτάσει στο αμήν η προσπάθεια μας για να δούμε μια καλύτερη μέρα.

Δεν θέλω να σταθώ στο οικονομικό. Αν ήταν να έχουμε διαλύσει την ομάδα, θα είχε γίνει. Εμείς ζητάμε να μας λένε δυο λέξεις και αυτά να γίνονται. Αποδείξαμε ότι κάναμε υπομονή, εμείς που μείναμε, χωρίς να κατηγορώ τα παιδιά που φύγανε.

Αν δεν υπάρχει μια καλύτερη μέρα για τον ΟΦΗ, δεν θα υπάρχει νόημα. Η ομάδα δεν θα μπορεί να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Αυτό δηλαδή που έκανε τα προηγούμενα παιχνίδια.

Παρά τα προβλήματα κάναμε μια προσπάθεια και το αποδείξαμε. Όσο πιο γρήγορα γίνεται, πρέπει να λυθούν τα προβλήματα. Να συσπειρωθούμε όλοι. Βλέπετε ότι η ομάδα έχει γίνει οικογένεια. Ο κόσμος είναι ένα με εμάς. Όσο πιο γρήγορα γίνει η συσπείρωση τόσο το καλύτερο για την ομάδα.

Είμαστε μέσα στο στόχο. Είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια να χαθεί. Ζητάω συσπείρωση από τους ανθρώπους της ομάδας. Να έρθει μια ισορροπία για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει.

Σε ένα κακό αποτέλεσμα, ίσως αυτό γυρίσει εναντίον μας που γίνεται σήμερα και θα είναι κρίμα.

Είμαι υπερήφανος, που είμαι σε αυτήν την ομάδα και σε αυτό το τιμ. Υπερήφανος που συνεργάζομαι και είμαι μέλος σε αυτήν την ομάδα. Θέλω να είμαι δίκαιος για αυτό που γίνεται στον ΟΦΗ.

Οι παίκτες κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ελάτε να μας βοηθήσετε, αυτό είναι το μήνυμα που στέλνω».

Διαφήμιση
Διαφήμιση