HomeΚΡΗΤΗΟ αγώνας δρόμου φέρνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ηράκλειο

Ο αγώνας δρόμου φέρνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ηράκλειο

Αγώνας δρόμου “ ΗΡΑΚΛΕΙΟ COSMORUN”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα  στο Ηράκλειο, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «ΗΡΑΚΛΕΙΟ COSMORUN».

Για την εφαρμογή των ληπτέων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό είχαν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρεπόταν η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00 την Κυριακή 21/01/2018, στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ηράκλειου του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο τμήμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως με κατεύθυνση από τη διασταύρωση της με την Λ. Ικάρου έως την διασταύρωση της με την οδό Νεάρχου.

Στο αντίστοιχο τμήμα της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως με κατεύθυνση από Λ. Νεάρχου έως την διασταύρωση της με Λ. Ικάρου, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξήχθη κανονικά.

Επιπλέον, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ηράκλειου του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο τμήμα της οδού Σ. Βενιζέλου με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο συμβολής της με τη οδό Γιαμαλάκη έως την εκκλησία του Αγίου Πέτρου και σε όλο το μήκος της οδού Μητσοτάκη έως την Πλατεία 18 Άγγλων, διεκόπη για μικρό χρονικό διάστημα και δινόταν στην κυκλοφορία ανάλογα με τις ανάγκες τέλεσης του εν θέματι αγώνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση