HomeHL-SportsΛάρισα – ΑΕΚ 0-0

Λάρισα – ΑΕΚ 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΑΕΚ πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς, καθώς έμεινε στο 0-0 με τη Λάρισα στο «AEL FC Arena» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Η Ένωση δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα των «βυσσινί» κι έτσι ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Ολυμπιακό, όμως οι πρωταθλητές υποδέχονται την Ξάνθη .

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα λόγω τιμωρίας, είχε την κατοχή της μπάλας σε πολύ μεγάλο ποσοστό, όμως έδειξε αδυναμία στο δημιουργικό τομέα.

Στην καλύτερη φάση του πρώτου μέρους ο Μπακασέτας πρωταγωνίστησε, όταν με σουτ, δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΛ άφησε χώρους και προσπάθησε να γίνει απειλητική στις αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους με Ναζλίδη και Κρίζμαν στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, με το ματς όμως γρήγορα να βυθίζεται στη μετριότητα. Σκληρά μαρκαρίσματα, ένταση, πάθος ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά όμως έλειπαν οι ευκαιρίες.

Ο Χιμένεθ προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις και στο τελευταίο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περιμένοντας να τους παρουσιαστεί η μεγάλη ευκαιρία απέναντι στην μαζική αμυντική γραμμή της ΑΕΛ.

Η φάση που περίμεναν δεν ήρθε ποτέ κι έτσι το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Κίτρινες κάρτες: Λαγός, Γκόλιας, Φατιόν, Ρέντζας, Μασουρας, Χούμπτσεβ, Μπόζοβιτς – Αραούχο, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς (54′ Μασούρας), Μιλοσάβλιεβιτς, Κρίζμαν (85′ Χούμπτσεβ), Ναζλίδης (90’+3′ Περόνε).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): 
Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Μοράν, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος (68′ Μασούντ), Μπακασέτας (90′ Γιακουμάκης), Λιβάγια (76′ Κλωναρίδης), Αραούχο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση