HomeHL-SportsΠαναθηναϊκός – Κέρκυρα 4-0

Παναθηναϊκός – Κέρκυρα 4-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 4-0 της Κέρκυρας στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο σκόραραν με τους Δώνη (16′), Γιόχανσον (33′), Λουντ (70′) και Άλτμαν (90’).

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στη σεζόν και απέδειξε ότι σε αγωνιστικό επίπεδο δεν πρόκειται να κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Με τον Χρήστο Δώνη σε θέση σέντερ φορ το ματς ξεκίνησε με δοκάρι στο 9΄ από βολίδα του Ινσούα.

Αμέσως μετά, στο 16΄, ο Χατζηγιοβάνης με έξοχη ενέργεια πέρασε την ασίστ στον Δώνη ο οποίος άνοιξε το σκορ. Στο 33΄ ο Δώνης ήταν δημιουργός, που «σέρβιρε» στον Γιόχανσον κι ο Σουηδός πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του στον Παναθηναϊκό.

Στο 70΄ πάλι από συνδυασμό των Χίλιεμαρκ, Δώνη και Βιγιαφάνες ο Αργεντινός πάσαρε στον Λουντ ο οποίος έγραψε το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90΄ ο Ισραηλινός Όμρι Άλτμαν μετά από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Βιγιαφάνες.

Γκολ: 16′ Δώνης, 33′ Γιόχανσον, 70′ Λουντ, 90′ Άλτμαν

Κίτρινες κάρτες:
 Σιόντης, Ντιόγκο

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης):
 Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Ινσούα, Λουντ, Τζανδάρης (57′ Στάικος), Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Δώνης (82′ Άλτμαν), Χατζηγιοβάνης (80′ Κουντουριώτης).

Κέρκυρα (Σάκης Τσιώλης): 
Γιαννακόπουλος, Τουράμ (71′ Αρτυματάς), Παμλίδης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ρόλε (46′ Μπαλάφας), Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο (57′ Μυτίδης), Γρομητσάρης, Γκράσι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση