HomeHL-SportsAlternatives: «Ευελπιστούμε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα»

Alternatives: «Ευελπιστούμε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα»

Μήνυμα των οργανωμένων του Εργοτέλη για την αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι για τον Εργοτέλη η κυριακάτικη  εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη – η οποία αν έρθει θα είναι και η πρώτη τους τη φετινή σεζόν – καθώς παραμένουν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα, οι «Alternatives» έστειλαν το Σάββατο  μήνυμα… τρίποντου σε προπονητή και παίκτες ώστε να αντιστραφούν τα κακώς κείμενα.

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως αναφέρουν, επιβάλλεται από τη Δευτέρα  να υπάρξουν αλλαγές.

Αναλυτικά η ανάρτηση των οργανωμένων της ομάδας στο facebook: «NIKH! Just.. do it! Άλλο ένα οριακό, δυστυχώς, παιχνίδι έρχεται για την ομάδα μας. Μένουν λίγες έως και ελάχιστες ευκαιρίες για βαθμολογική ανάκαμψη, που θα αυξηθούν σημαντικά σε περίπτωση νίκης στη Βέροια.

Θεωρούμε ότι ενδεχόμενη νίκη θα δώσει ψυχολογία και ώθηση για δημιουργία σερί παιχνιδιών με βαθμό ή βαθμούς.

Έχοντας σημειώσει, σε γενικές γραμμές, τα κακώς κείμενα, μέσα από τα μάτια μας, ευελπιστούμε στην διόρθωσή τους. Καλούμε προπονητή και παίκτες, ακόμα και την ύστατη στιγμή να αλλάξουν το εις βάρος τους κλίμα με ένα διπλό. Διαφορετικά, θα υπάρξει η ανάγκη για άμεσες αλλαγές, από Δευτέρα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση