HomeHL-GreeceΔυσαρεστημένοι οι «53», ετοιμάζουν κείμενο

Δυσαρεστημένοι οι «53», ετοιμάζουν κείμενο

Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιχειρώντας «ενέσεις» αισιοδοξίας, αυτή τη φορά στο κομματικό όργανο, ο πρωθυπουργός τόνισε την Παρασκευή κατά την εναρκτήρια ομιλία του ότι «ξημερώνει η μέρα που η Ελλάδα δε θα βρίσκεται πλέον σε μνημόνιο».

Σειρά παίρνουν σήμερα τα μέλη του Οργάνου που αναμένεται να τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια της κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασης και όλα τα βλέμματα στρέφονται στο στίγμα που θα δώσουν οι υπουργοί, αλλά και η πτέρυγα των «53» και ο Νίκος Φίλης.

Δυσαρεστημένοι οι «53»

Κατά πληροφορίες του iefimerida έντονη δυσαρέσκεια καταγράφεται στους κόλπους των «53». Στελέχη της τάσης εξηγούν ότι η ενόχληση έγκειται «στη μη λειτουργία του κόμματος, αλλά και το γεγονός ότι δεν έγινε συζήτηση για το πολιτικό σχέδιο εντός του κόμματος».

Υπ’ αυτό το πρίσμα, θα καταθέσουν κείμενο συμβολής το οποίο αναμένεται να είναι παρόμοιο με το τροποποιημένο κείμενο των 28 σελίδων που είχαν δώσει στη δημοσιότητα στις 17 Δεκεμβρίου. Στο οποίο και εκφράζονταν οι προβληματισμοί για τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, το προσφυγικό αλλά και η επιλογή των προσώπων που μπήκαν στα ψηφοδέλτια.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση