HomeHL-9Άγνωστη ακόμη η αιτία θανάτου της νεαρής ομογενούς από το Ρέθυμνο

Άγνωστη ακόμη η αιτία θανάτου της νεαρής ομογενούς από το Ρέθυμνο

Σε εξέλιξη εκστρατεία για τη μεταφορά της σορού στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στην ομογένεια των ΗΠΑ η είδηση του θανάτου της εικαστικού Εστίας Ζαφειράκη από το Ρέθυμνο, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονγκ Άιλαντ Σίτι. Μάλιστα, οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρου, καθώς όπως προκύπτει από τις πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα» το άψυχο σώμα της Εστίας βρέθηκε πολλές μέρες μετά τον θάνατό της.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου της 37χρονης γυναίκας, μολονότι οι αρχές ερευνούν επισταμένως. Οι πρώτες ενδείξεις φαίνεται πως απομακρύνουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, με πιθανότερη αιτία θανάτου να θεωρείται κάποιο παθολογικό πρόβλημα.

Εκστρατεία για το «ταξίδι της επιστροφής»

Στο μεταξύ, στην ιστοσελίδα www.gofundme.com έχει ανοιχτεί ήδη λογαριασμός για τη συγκέντρωση ποσού ύψους 20.000 δολαρίων προκειμένου η Εστία να επιστρέψει στην πατρογονική γη και να κηδευτεί στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται πως η Ζαφειράκη, ζούσε και δραστηριοποιούνταν στη Νέα Υόρκη ως εικαστικός, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί και ως επικοινωνιολόγος.

Δημοσίευμα του Εθνικού Κήρυκα
Δημοσίευμα του Εθνικού Κήρυκα
Διαφήμιση
Διαφήμιση