HomeHL-GreeceΟ Aντώνης Σαμαράς απαντά στην επίθεση Τσίπρα: «Είναι τίτλος τιμής για μένα»

Ο Aντώνης Σαμαράς απαντά στην επίθεση Τσίπρα: «Είναι τίτλος τιμής για μένα»

Δήλωση-απάντηση στον Πρωθυπουργό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την άμεση αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προεδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε η «ειδική μνεία» που του επεφύλασσε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σαμαράς, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, αρκέστηκε σε μια λιτή δήλωση μέσω του ΑΠΕ: «Το να λέει αυτά ο κ. Τσίπρας είναι τίτλος τιμής για εμένα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός.

Εκείνο που προκάλεσε την αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού είναι η φράση του Αλέξη Τσίπρα περί ανατροπής της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τον Α. Σαμαρά. «Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας ώστε να λυθεί οριστικά ένα ζήτημα που φορτώθηκε στη χώρα από το 1992.

Τότε που η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αλλά και η χώρα, είχε την ατυχία να έχει ως Υπουργό Εξωτερικών τον κύριο Σαμαρά, ο οποίος προτίμησε να οικοδομήσει την προσωπική πολιτική του καριέρα, παρά να συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος, με τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για τη χώρα.

Οι κραυγές και ο παροξυσμός είναι χαρακτηριστικό των πατριδοκάπηλων αλλά μόνο ο διάλογος και η νηφαλιότητα προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην πατρίδα» είπε ο Αλ. Τσίπρας.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση