HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΚάλεσμα συμμετοχής στο Καρναβάλι Αρκαλοχωρίου

Κάλεσμα συμμετοχής στο Καρναβάλι Αρκαλοχωρίου

Μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου η προθεσμία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναζητώντας µια διέξοδο ανακούφισης από την καθημερινότητα και τη µονοτονία, αλλά και επιδιώκοντας µια απόδραση γέλιου και ζεστής επικοινωνίας µε όλους τους πολίτες,  η Οργανωτική Επιτροπή  Καρναβαλιού Αρκαλοχωρίου προγραµµατίζει  και φέτος τη µεγάλη  Καρναβαλική Παρέλαση µε άρµατα και πεζοπόρα  τµήµατα  την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018. Το πρόγραµµα  τα έχει όλα: κέφι, τραγούδι, διασκέδαση, DJ  με βινύλια  αλλά και ένα µεγάλο original disco party  µετά το τέλος της παρέλασης!

Παράλληλα, σε συνεργασία µε τους πολιτιστικούς συλλόγους προβάλλονται και στηρίζονται οι δράσεις και τα παραδοσιακά δρώµενα της αποκριάς που διοργανώνονται στα χωριά του Δήµου, ελπίζοντας να αγκαλιαστούν από όλους, µικρούς και µεγάλους, δηµότες αλλά και επισκέπτες.

Επιδιώκοντας το αντάµωµα των τοπικών κοινωνιών και µε εφόδια τον εθελοντισµό  και την κοινωνική προσφορά, καλούµε  όλους τους πολίτες να πάρουν ενεργά µέρος στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, που πραγµατοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Δήµου Μινώα Πεδιάδας, µε κέφι, διάθεση και χαµόγελο.

Για δηλώσεις συµµετοχής στην Καρναβαλική Παρέλαση Αρκαλοχωρίου οι ενδιαφερόµενοι  µπορούν να καλούν στα τηλέφωνα :

6972266295  (κος. Αντώνης Χριστάκης)

6970847848 (κος. Σακαβέλης Γιώργος)

28910-31824  Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος      (ΔΟΠΑΠ).

Προθεσµία υποβολής συµµετοχών: 10 Φεβρουαρίου 2018

Διαφήμιση
Διαφήμιση