HomeΚΡΗΤΗΔιάθεση νέων σημάτων για τις οδούς ελεγχόμενης στάθμευσης

Διάθεση νέων σημάτων για τις οδούς ελεγχόμενης στάθμευσης

Από τον Δήμο Ρεθύμνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Ρεθύμνης ενημερώνει τους συμπολίτες ότι ξεκίνησε η διάθεση νέων σημάτων στους δικαιούχους κατοίκους σε οδούς όπου εφαρμόζεται το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης,  για το 2018.

Οι δικαιούχοι μπορούν απευθύνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή), από τις 9.30 π.μ. έως 3.00μμ,   στο αρμόδιο γραφείο (α’ όροφος του Δημαρχείου), στην Γενική Γραμματέα του Δήμου κα Χρυσούλα Ψαρουδάκη, (τηλ: 28313 41240)  για να παραλάβουν το νέο σήμα.

Υπενθυμίζεται ότι τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν είναι:

α.  Αντίγραφο του Ει  (οι ιδιοκτήτες οικίας) ή μισθωτήριο συμβόλαιο (οι ενοικιαστές)      προκειμένου να επιβεβαιωθεί η κατοικία σε οδό ελεγχόμενης στάθμευσης.

β. Αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος.

Επισημαίνεται ότι για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση στο κέντρο της πόλης, κάθε οικογένεια θα δικαιούται δωρεάν στάθμευση για ένα όχημα.

Παρακαλούμε τους δικαιούχους να προσέλθουν στο Δημαρχείο για την προμήθεια του σήματος μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018. Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής, όσοι δεν διαθέτουν σήμα ή κάνουν χρήση σημάτων προγενέστερων ετών θα επιβαρύνονται, κατά τη διενέργεια ελέγχων από το αρμόδιο κλιμάκιο του Δήμου,  με το ανάλογο πρόστιμο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση