HomeCity GuideΞεκινά τις φετινές δράσεις του ο Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Ξεκινά τις φετινές δράσεις του ο Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Κάθε Παρασκευή θα πραγματοποιούνται σύντομες ομιλίες για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη ετήσια δράση του για το 2018 διοργανώνει ο Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club).

Πρόκειται για τα YEC Talks (inspirational talks) που αναφέρονται σε μια σειρά από σύντομες ομιλίες σχετικές με την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα, οι οποίες έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν και να δικτυώσουν.

Στις ομιλίες αυτές θα συναντώνται σε χαλαρό κλίμα, επαγγελματίες της Τεχνολογίας, της Οικονομίας, του Design, της Νομικής και γενικά όλοι όσοι έχουν ανησυχίες και ιδέες, που δημιουργούν και ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το επιχειρείν.

Οι ομιλητές αποτελούνται από επαγγελματίες, επιχειρηματίες, καθηγητές, δημόσια πρόσωπα, φοιτητές και ερευνητές που έχουν εμπειρία, πάθος για το αντικείμενο τους και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις γνώσεις τους με το κοινό.

Είναι, σύμφωνα με τους διοργανωτές,  μια σημαντική ευκαιρία για δικτύωση με κόσμο που είναι αποφασισμένος να προσπαθεί ανεξαρτήτως περιβάλλοντος.

Τα YEC Talks θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, 21:00 – 21:30 σε χώρο που θα ανακοινώνεται μέσω της επίσημης σελίδας του event στο Facebook. Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η προ κράτηση της θέσης μέσω πλατφόρμας.

Για αυτή την Παρασκευή, ομιλητής θα είναι ο κ.Τάσος Μαραγκουδάκης, Πρόεδρος της ομάδας του Santa RUN Chania.

Διαφήμιση
Διαφήμιση