HomeHL-GreeceΞεφεύγει ο Άνθιμος -Διοργανώνει θεία λειτουργία με θέμα το Σκοπιανό

Ξεφεύγει ο Άνθιμος -Διοργανώνει θεία λειτουργία με θέμα το Σκοπιανό

Το πρωί της ερχόμενης Κυριακής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις παρεμβάσεις του στην πολιτική και εν προκειμένω στην εξωτερική πολιτική, ακολουθώντας σκοταδιστικές αντιλήψεις, συνεχίζει ο Μητροπολίτης Ανθιμος Θεσσαλονίκης.

Ετσι τώρα, ο Ανθιμος διοργανώνει θεία λειτουργία με θέμα το Σκοπιανό!

Η λειτουργία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, 7-11 το πρωί, την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος έστειλε επιστολή σε μητροπολίτες της Βορείου Ελλάδος για να συμμετάσχουν στη Θεία Λειτουργία, η οποία θα ξεκινήσει περί τις 11 το πρωί.

«Προσκαλούμε και παρακαλούμε τον ιερό Κλήρο και τον ευσεβή λαό της Θεσσαλονίκης σε πανστρατιά προσευχής προς τον Δωρεοδότη άγιο Θεό με κύριο αίτημα, πρώτον να διατηρηθή για πάντα η μεγάλη δωρεά τη ΕΙΡΗΝΗΣ στην πατρίδα μας και στην περιοχή μας και δεύτερον να αποδοθή στην ΕΛΛΑΔΑ μας η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, σχετικά με το όνομα της ελληνικωτάτης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που διένειμε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης, για την ονομασία των Σκοπίων, με τον Μητροπολίτη Άνθιμος, παρόλο που διοργανώνει θεία λειτουργία με θέμα το Σκοπιανό, να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει σχέση της Εκκλησίας με το συλλαλητήριο.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση