HomeHL-9Στο εδώλιο οι έξι για τον καβγά στις Μαλάδες λόγω κτηματικών διαφορών

Στο εδώλιο οι έξι για τον καβγά στις Μαλάδες λόγω κτηματικών διαφορών

Είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις δικαστικές αίθουσες μεταφέρεται σήμερα η υπόθεση του αιματηρού περιστατικού, που είχε σημειωθεί τον περασμένο Μάιο μεταξύ μελών δύο οικογενειών στις Μαλάδες Ηρακλείου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών εκ των εμπλεκομένων.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται έξι από τους επτά που ενεπλάκησαν στον καβγά, ο οποίος ξεκίνησε με αφορμή κτηματικές διαφορές, που χώριζαν για χρόνια τις δύο οικογένειες.

Οι έξι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση σωματικής βλάβης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Υπενθυμίζεται ότι και οι επτά μετά τις απολογίες τους τότε είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Το χρονικό

Τα μέλη δύο οικογενειών, που μένουν στην ίδια γειτονιά της περιοχής, πιάστηκαν στα χέρια για κτηματικές διαφορές που έχουν τα τελευταία χρόνια μεταξύ τους, με τρία άτομα να καταλήγουν στο νοσοκομείο μετά από…άγριο ξύλο.

Μάλιστα ο ένας υπέστη σοβαρές σωματικές βλάβες, ενώ οι άλλοι δύο είχαν ελαφρύτερα τραύματα.

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν τρία άτομα από τις δύο οικογένειες άρχισαν να λογομαχούν και ο ένας άρχισε να χτυπάει τον άλλον. Τότε ήταν που παρενέβησαν και άλλα τέσσερα άτομα, μέλη των δύο οικογενειών και ο καβγάς πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Μάλιστα ένας εκ των πρωταγωνιστών της συμπλοκής πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Στη συνέχεια αστυνομικοί που εκλήθησαν, έφτασαν στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες σε όλους τους εμπλεκόμενους, ενώ οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση