HomeHL-SportsΓια να τριτώσει ο ΟΦΗ

Για να τριτώσει ο ΟΦΗ

Χωρίς τους τραυματίες Οικονόμου και Περογαμβράκη οι Κρητικοί για το ματς με τη Δόξα Δράμας - Εξασφάλισε ασφαλιστική ενημερότητα η ΠΑΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται και να μειώσει στους δύο βαθμούς τη διαφορά του από τη δεύτερη Παναχαϊκή θέλει ο ΟΦΗ προκειμένου να μπει γερά στο κόλπο της ανόδου παρά τα προβλήματά του.

Φυσικά το έργο του δεν θα είναι εύκολο την Τετάρτη  στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική με τη Δόξα Δράμας, αλλά ο στόχος είναι η τρίτη νίκη στη σειρά στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με προπόνηση την Τρίτη  και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή από τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Οικονόμου και Περογαμβράκη.

Αναλυτικά η αποστολή: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης.

  • Πήρε ασφαλιστική ενημερότητα

Μία θετική εξέλιξη προέκυψε την Τρίτη  για την ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς, όπως έγινε γνωστό, κατάφερε να εξασφαλίσει ασφαλιστική ενημερότητα.

Πλέον, η Διοικούσα Επιτροπή στοχεύει στην εξασφάλιση και φορολογικής ενημερότητας, η οποία θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Μάλιστα, το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο και υπάρχει αισιοδοξία πως την Τετάρτη  θα ξεκαθαρίσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ενα ακόμη σημαντικό βήμα, για να μπορει να προχωρήσει ο ΟΦΗ, έγινε την Τρίτη.

Με ενέργειες των ανθρώπων της Διοικούσας Επιτροπής, εξασφαλίστηκε ασφαλιστική ενημερότητα.

Πλέον ο στόχος, είναι η εξασφάλιση και της φορολογικής ενημερότητας, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος, ώστε να μπορέσει ο ΟΦΗ να κάνει μεταγραφές.

Το θέμα της φορολογικής ενημερότητας αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Τετάρτη  και φαίνεται να ειναι και αυτό σε καλό δρόμο.

Βημα-βήμα η Διοικούσα Επιτροπή, προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν, ώστε η ομάδα μας να μπορέσει άμεσα να έχει ξανά όλες τις προυποθέσεις για να συνεχίσει δυναμικά την πορεία της».

Διαφήμιση
Διαφήμιση