HomeHL-9Συνεχίζεται το θρίλερ του Andromeda: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του πλοιοκτήτη

Συνεχίζεται το θρίλερ του Andromeda: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του πλοιοκτήτη

Είχε παρουσιαστεί στην Εισαγγελία Πειραιώς αυτοβούλως

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εκπροσώπου της εταιρίας Andromeda Shipmanagement, αρχιπλοίαρχου Θεόδωρου Ρέλλου, εξέδωσε τη Δευτέρα ο ανακριτής Πειραιάς.

Πρόκειται για την πλοιοκτήτρια εταιρεία του φορτηγού πλοίου «Andromeda», στα αμπάρια του οποίου εντοπίστηκαν 29 εμπορευματοκιβώτια με 410 τόνους εκρηκτικών. Υπενθυμίζεται πως το φορτίο κατασχέθηκε και τα μέλη του πληρώματος συνελήφθησαν δεδομένου ότι υπήρξαν υποψίες από τις αρχές ότι το φορτηγό πλοίο αποπειράθηκε να σπάσει το εμπάργκο όπλων και να ξεφορτώσει σε λιμάνι της Λιβύης.

Υπενθυμίζεται πως ο διαχειριστής της εταιρείας κ. Θεόδωρος Ρέλλος έχοντας μιλήσει στο cretapost.gr είχε διατυπώσει τον ισχυρισμό πως έχει στη διάθεσή του όλα τα απαιτούμενα έγγραφα που αποδεικνύουν τη νομιμότητα του ταξιδιού του «Andromeda» και ότι οι τελικοί παραλήπτες του επικίνδυνου φορτίου ήταν τέσσερις στην Αιθιοπία. Μάλιστα, τότε, είχε καταγγείλει ότι η εταιρεία του είχε πέσει θύμα ναυταπάτης από τους αλλοδαπούς ναυλωτές και φορτωτές.

Από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αρχιπλοιάρχου.

Προς επίρρωση των ισχυρισμών του ο κ. Ρέλλος είχε υποβάλει υπόμνημα στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιώς δηλώντας ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των αρχών. Εξάλλου, σύμφωνα με τον συνήγορό του ο διαχειριστής της εταιρείας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Εισαγγελία Πειραιώς, ωστόσο η διαδικασία δεν μπόρεσε να προχωρήσει καθώς όφειλε να εμφανιστεί είτε σε κάποιο Αστυνομικό Τμήμα είτε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Εν τέλει, απόψε, ο αρχιπλοίαρχος παρουσιάστηκε στο Λιμεναρχείο Πειραιά και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Πηγές: cretapost.gr, reader.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση