HomeHL-9Στο Ηράκλειο ο Υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής

Στο Ηράκλειο ο Υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής

Αύριο Τετάρτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Κουρουμπλής επισκέπτεται το νησί, στο πλαίσιο της Ημερίδας που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, με θέμα την ενημέρωση των Φορέων Διαχείρισης και Εκμετάλλευσης Λιμένων για τις διατάξεις του νόμου 4504/2017 που άπτονται των αρμοδιοτήτων Υπηρεσιών της ΓΓΛΛΠΝΕ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο στην αίθουσα Καστελλάκη στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, ενώ θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου στη 1 μετά το μεσημέρι από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστο Λαμπρίδη και τον Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κο Απόλλωνα Φιλιππή.

Το πρόγραμμα του Υπουργού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κουρουμπλής θα συναντηθεί αρχικά με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και στη συνέχεια με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί το λιμάνι του Κόκκινου Πύργου στο Τυμπάκι. Την Πέμπτη ο υπουργός Ναυτιλίας θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο όπου θα έχει σειρά επαφών με τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου, τον δήμαρχο Ρεθύμνης Γιώργη Μαρινάκη, την αντιπεριφερειάρχη Μαρία Λιονή και τον Λιμεναράρχη Ρεθύμνου. Κατόπιν, θα μεταβεί στα Χανιά, όπου αφού επισκεφθεί την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης, θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη, τον δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα και τον Λιμενάρχη Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση