HomeHL-GreeceΛεβέντης για Μεγαλοοικονόμου: Αυτή η γυναίκα πρέπει να με μισεί

Λεβέντης για Μεγαλοοικονόμου: Αυτή η γυναίκα πρέπει να με μισεί

«Εγώ την έβαλα στη Βουλή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίθεση στην πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Το ηθικό είναι όταν διαφωνείς με το κόμμα σου κι έχεις εκλεγεί με λίστα να παραδίδεις την έδρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης, αναφερόμενος στη στιγμή της αποχώρησης της κ. Μεγαλοοικονόμου από το κόμμα του.

«Αυτή η γυναίκα πρέπει να αισθάνεται ένα μίσος προς εμένα. Προς τον ευεργέτη καμιά φορά αντί να υπάρχει ευγνωμοσύνη, ο θεός εμφυτεύει μίσος», τόνισε ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Alpha», και πρόσθεσε: «Εγώ την έβαλα στην Βουλή βάζοντάς την πρώτη στη λίστα. Την έβαλα ως πατριώτισσα της μητέρας μου από τα Κύθηρα. Από κει παρασύρθηκα και θεώρησα ότι θα είναι πιστή, αφοσιωμένη και τίμια. Δεν την ήξερα από πιο παλιά. Στο γραφείο μου ήρθε λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Δεν ήταν πολιτικοί οι λόγοι. Άλλαξε όταν έβαλα αντιπρόεδρο τον Μάριο».

Επιπλέον, ο Βασίλης Λεβέντης επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Πίστευα πως η Δεξιά διδάσκει αποστασία, αλλά βλέπω πως και ο Τσίπρας είναι ξεφτέρι».

Όσον αφορά στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε πως «Μητσοτάκης και Γεννηματά θα συμφωνήσουν στο Nova Macedonia», προσθέτοντας: «η προδοσία είναι έτοιμη, ας την κάνουν».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση