HomeHL-9Διερευνητικές “ματιές” από τους Ηρακλειώτες κατά την έναρξη των εκπτώσεων

Διερευνητικές “ματιές” από τους Ηρακλειώτες κατά την έναρξη των εκπτώσεων

Ψάχνουν τις πιο συμφέρουσες τιμές για το πορτοφόλι τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διερευνητικές είναι μέχρι τώρα οι “ματιές” που ρίχνουν οι Ηρακλειώτες στις βιτρίνες των εμπορικών καταστημάτων της πόλης μία εβδομάδα μετά την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων.

Μπορεί η κίνηση στην αγορά κατά την εορταστική περίοδο να ήταν ικανοποιητική και οι καταναλωτές να επισκέφθηκαν τα καταστήματα, οι εκπτώσεις ωστόσο αποτελούν μία καλή ευκαιρία για εκείνους που επιζητούν να κάνουν τις αγορές τους σε πιο συμφέρουσες τιμές.

katasthmata-kyriakh-3

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά την περασμένη Κυριακή, ωστόσο στην πλειοψηφία τους οι Ηρακλειώτες αρκέστηκαν μέχρι τώρα σε έρευνα αγοράς, προκειμένου να ενημερωθούν για τα ποσοστά των εκπτώσεων και έπειτα να προχωρήσουν στις αγορές που επιθυμούν.

Αν και η εκπτωτική περίοδος ξεκίνησε δυναμικά, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Μανόλη Κουμαντάκη, η αγοραστική κίνηση είναι υποτονική.

“Διερευνητικά κινούνται προς το παρόν οι καταναλωτές, ψάχνοντας να βρουν τις πιο συμφέρουσες τιμές. Είναι νωρίς ακόμη, έχει περάσει μόλις μία εβδομάδα από την έναρξη των εκπτώσεων και όλοι κάνουν έρευνα αγοράς” αναφέρει ο ίδιος.

Όπως επισημαίνει ο κ. Κουμαντάκης, οι εκπτώσεις σε όλα τα καταστήματα ξεκίνησαν δυναμικά με μεγάλα ποσοστά, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ψωνίσουν τα είδη που επιθυμούν και χρειάζονται σε αρκετά χαμηλές τιμές.

ekptoseis

“Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν αρκετά δυναμικά με μεγάλα ποσοστά σε όλα τα είδη. Η αγορά κινήθηκε κατά την περίοδο των εορτών ικανοποιητικά και περιμένουμε να δούμε τώρα πώς θα κινηθεί και κατά την εκπτωτική περίοδο” προσθέτει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.

Ο ίδιος καλεί όλους τους Ηρακλειώτες να κατέβουν στην αγορά και να προτιμήσουν τα τοπικά καταστήματα για τις αγορές τους.

“Καλούμε τον κόσμο να κατέβει στην αγορά, να αναζητήσει τις συμφέρουσες τιμές και να προτιμήσει για τις αγορές του τις τοπικές επιχειρήσεις και όχι τις πολυεθνικές και τις αλυσίδες πολυκαταστημάτων” τονίζει ο κ. Κουμαντάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση