HomeHL-9Ενώπιον της δικαιοσύνης οι “πιστολέρο” που άνοιξαν πυρ σε μπαρ της παραλιακής

Ενώπιον της δικαιοσύνης οι “πιστολέρο” που άνοιξαν πυρ σε μπαρ της παραλιακής

Είχαν τραυματιστεί δύο θαμώνες του καταστήματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα τα δύο αδέρφια, που τον Ιούνιο του 2017 σκόρπισαν τον τρόμο σε μπαρ της παραλιακής λεωφόρου του Ηρακλείου, ανοίγοντας πυρ εναντίον θαμώνα του καταστήματος, τραυματίζοντας τελικά δύο άτομα.

Τα δύο αδέρφια, μέλη γνωστής οικογένειας του νησιού, 27 και 25 ετών αντίστοιχα, το βράδυ της Δευτέρας, εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπως έχει γράψει ήδη πρώτο το cretapost και έθεσαν τους εαυτούς τους στη διάθεση των αρχών.

Μετά το περιστατικό σε βάρος των δύο ανδρών είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, καθώς διέφευγαν της σύλληψης και αναζητούνταν από την αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό είχε σημειωθεί ξημερώματα της 24ης Ιονίου, όταν τα δύο αδέλφια μπήκαν σε μπαρ της παραλιακής λεωφόρου του Ηρακλείου και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον ενός 34χρονου άνδρα, προκαλώντας τον πανικό σε θαμώνες και εργαζόμενους.

Μάλιστα, από τα πυρά είχε τραυματιστεί ένας ακόμη 36χρονος από την Αθήνα που είχε έρθει για καλοκαιρινές διακοπές στο Ηράκλειο. Οι δύο τραυματίες είχαν μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Αμέσως μετά την πράξη τους τα δύο αδέλφια έσπευσαν να εξαφανιστούν ενώ οι αρχές τους αναζητούσαν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση