HomeΣΠΟΡΘέλει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ο Αντώνης Παπαδάκης

Θέλει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ο Αντώνης Παπαδάκης

Ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την πρόθεσή του, ενώ έκανε και μία διευκόλυνση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο ΟΦΗ τον τελευταίο καιρό, αλλά φαίνεται πως λύσεις υπάρχουν κρίνοντας από το γεγονός πως ο Αντώνης Παπαδάκης βγήκε μπροστά θέλοντας να βοηθήσει από την πλευρά του.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας σε πρώτη φάση έκανε μία οικονομική διευκόλυνση για να τακτοποιηθούν κάποιες υποχρεώσεις και ενημέρωσε πως στο επόμενο διάστημα θα καταθέσει πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, για την οικονομική διευκόλυνση που έκανε στην ομάδα μας, σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή, για να καλυφθούν άμεσες υποχρεώσεις.

H στάση του κ.Παπαδάκη και της εταιρείας που εκπροσωπεί να βοηθήσει την ομάδα μας, σε αυτή τη φάση, αποδείχθηκε ειλικρινής και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

Ηταν μια κίνηση καλής θέλησης από την πλευρά του επιχειρηματία, όπως του είχε ζητηθεί από την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, προκειμένου να συζητήσει μαζί του, περαιτέρω συνεργασία στο άμεσο διάστημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση