HomeΕΛΛΑΔΑΣε ρόλο «κλειδί» στη ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Σε ρόλο «κλειδί» στη ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Τι αποφασίστηκε στην Πειραιώς με φόντο τις εκλογές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο κύβος ερρίφθη. Οπως αποκάλυψε το SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, τον ερχόµενο κιόλας µήνα θα έχει ολοκληρωθεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η διαδικασία συγκρότησης της «γαλάζιας» Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα που θα ηγηθεί της προσπάθειας για την ολική επαναφορά της Ν.∆. σε κυβερνητική τροχιά.

Οι σχετικές συζητήσεις αναµένεται να κορυφωθούν τις αµέσως επόµενες ηµέρες, µε τον γενικότερο συντονισµό να έχει ανατεθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον γραµµατέα της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον διευθυντή του γραφείου του αρχηγού της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, Μιχάλη Μπεκίρη.

Με βάση τα µέχρι στιγµής δεδοµένα, βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η συµµετοχή των κορυφαίων και έµπειρων στελεχών, ενώ, όπως είχε αποκαλύψει και παλαιότερα το «S», σχετική κρούση έχει δεχθεί και ο Βαγγέλης Μεϊµαράκης , και µάλιστα για τη θέση του επικεφαλής. Κατά τ’ άλλα, κοµβικό ρόλο αναµένεται να έχει τόσο ο γραµµατέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης, όσο και ο διευθυντής του κόµµατος, Νίκος Παπαθανάσης.

parapolitika.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση