HomeHL-9Ραγδαία αύξηση στην επισκεψιμότητα στην Παιδοψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ

Ραγδαία αύξηση στην επισκεψιμότητα στην Παιδοψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ

Έλλειψη προσωπικού και τεράστια προβλήματα καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραγδαία είναι η αύξηση που παρατηρείται τα τελευταία δύο χρόνια στην Παιδοψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ καθώς από το 2015 μέχρι και σήμερα τα νέα περιστατικά ανέρχονται σε 364 παιδιά κι εφήβους!

Το συγκεκριμένο περιγράφει το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου καταγγέλλοντας τα τεράστια προβλήματα που προκαλούνται από την έλλειψη προσωπικού.

Σύμφωνα με το σωματείο η Παιδοψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ στελεχώθηκε τον Σεπτέμβρη του 2014 και από τον Γενάρη του 2015 ξεκίνησαν οι νοσηλείες.

«Μέχρι σήμερα έχουν νοσηλευτεί 24 παιδιά και έφηβοι με συνολικά 508 ημέρες νοσηλείας ενώ το ίδιο διάστημα υπήρξε κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας στο τακτικά εξωτερικό ιατρείο, με τα νέα περιστατικά να ανέρχονται σε 264 παιδιά και εφήβους», όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι τονίζουν τα προβλήματα με την έλλειψη προσωπικού καταγγέλλοντας πως η διοίκηση απέλυσε μία νοσηλεύτρια που έληξε η σύμβασή της στις 14 Ιανουαρίου «προτιμώντας να καλύπτει τα κενά με υπερωρίες, από το να συνεχίσει να εργάζεται η νοσηλεύτρια».

Δείτε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση