HomeHL-SportsΑτρόμητος Παναιτωλικός 0-1

Ατρόμητος Παναιτωλικός 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την επιστροφή του στους πάγκους και κόντρα στην πρώην ομάδα του, ο Τραϊανός Δέλλας δεν χαρίστηκε. Ο Παναιτωλικός ανάγκασε τον Ατρόμητο στην πρώτη του εφετινή εντός έδρας ήττα (1-0).

Την προτελευταία φορά που ο Τραϊνός Δέλλας κάθισε σε πάγκο σε επίσημο ματς φορούσε τη φόρμα του Ατρομήτου. Εχασε μέσα στο Περιστέρι από τον Παναιτωλικό και απολύθηκε.

Περίπου 16 μήνες μετά, ο Κολοσσός φόρεσε τη φόρμα των Αγρινιωτών, αντιμετώπισε στο ντεμπούτο του την πρώην ομάδα του και την… τιμώρησε αφού την ανάγκασε στην πρώτη εντός έδρας ήττα της για εφέτος! Το λες και εκδίκηση!

Ο Δέλλας δεν είχε κανένα πρόβλημα να στήσει αμυντικά την ομάδα του και να δώσει εντολή για ανελέητο πρες και γρήγορες αντιπιθέσεις. Οι παίκτες του, αν και πολλές φορές τους έλειπε η ουσία, ανταποκρίθηκαν. Επαιζαν με ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια και ουκ ολίγες φορές βρήκαν την αντίπαλη άμυνα απροετοίμαστη.

Για να πάρουν την πολύ μεγάλη νίκη οι Αγρινιώτες χρειάστηκε να επιβιώσουν στο…πεντάλεπτο του τρόμου. Μετά το (έξοχο) γκολ του Ρόσα στο 48′, ο Κυριακίδης έβαλε τη στολή του…Μπουφόν και σταμάτησε τον Ουάρντα τόσο στο φάουλ του 52′ όσο και στο… πέναλτι του 55′.

Μετά το χαμένο πέναλτι τίποτα δεν ήταν πια το ίδιο στην ψυχολογία του Ατρομήτου. Ο Κάναντι έβαλε μεν τον Ούμπιδες στο 66′ αλλά την επίθεσή του την φρέσκαρε μόλις στο … 88′ και αφού πιο πριν η ομάδα του έμεινε μακριά από τις ευκαιρίες. Στην εξαίρεση του κανόνα αυτού ο Κυριακίδης ήταν και πάλι για να πάρει την μπουκιά από το στόμα του Βασιλακάκη (στο 85′).

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ρισβάνης (88′ Καρασαλίδης), Χατζηισαΐας, Γιαννούλης (86′ Σάκιτς), Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Μάντσον, Ντιγκινί, Ντάουντα, Μπουσούλατζιτς (66′ Ουμπίδες), Ουάρντα.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μιχάι, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ (88′ Χαντάκιας), Ρόσα (92′ Γιαννιώτης), Ντίας (84′ Κλέσιο), Μοράρ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση