HomeHL-LifestyleΗ Λίντσεϊ Λόχαν θα ανοίξει και δεύτερο κλαμπ στην Ελλάδα

Η Λίντσεϊ Λόχαν θα ανοίξει και δεύτερο κλαμπ στην Ελλάδα

Σχεδιάζει νησί με το όνομά της στο Ντουμπάι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Και δεύτερο κλαμπ σχεδιάζει να ανοίξει η Λίντσεϊ Λόχαν στην Μύκονο, μετά το πρώτο που άνοιξε στην Αθήνα.

Η ίδια φαίνεται πως έχει μεγάλα επαγγελματικά σχέδια για αυτή την χρονιά καθώς θέλει επίσης να φτιάξει κι ένα «Νησί Λόχαν» στο Ντουμπάι.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Wendy Williams Show, η 31χρονη ηθοποιός είπε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για τον σχεδιασμό ενός από νησιά μέσα στα Νησιά Κόσμος, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

«Έχω διάφορα πρότζεκτ που τρέχουν εκεί επειδή μου αρέσει να είμαι απασχολημένη. Οπότε όταν τελειώσω τα γυρίσματα του «Sick Note», θα επιστρέψω στο Ντουμπάι να το συζητήσω και μετά να σχεδιάσω αυτό το νησί- το νησί Λόχαν», είπε η ηθοποιός.

Η Λόχαν μίλησε επίσης και για το nightclub που άνοιξε πέρυσι στην Αθήνα, το «LOHAN», λέγοντας πως φέτος θα ανοίξει και το δεύτερο στη Μύκονο.

«Έχω επίσης το κλαμπ μου στην Αθήνα και μετά ανοίγουμε και ένα στη Μύκονο. Σκέφτηκα πως έχω πάει σε αρκετά, θα έπρεπε να έχω ένα δικό μου!», λέει η ηθοποιός.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας αν είναι καλή ιδέα για κάποιον που στο παρελθόν είχε πρόβλημα με εξαρτήσεις και ουσίες να έχει στην ιδιοκτησία του ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, η Λίντσεϊ Λόχαν απάντησε: «Βασικά, καθόλου. Έχει πάρα πολύ πλάκα να παρακολουθείς τους άλλους να γίνονται ρεζίλι».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση