HomeHL-WorldΦάρατζ: Η ψήφος για το Brexit θα μπορούσε τώρα να ανατραπεί

Φάρατζ: Η ψήφος για το Brexit θα μπορούσε τώρα να ανατραπεί

Δραματική παραδοχή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ψήφος του Brexit θα μπορούσε να ανατραπεί, παραδέχθηκε ο πρώην αρχηγός του UKIP και φανατικός υποστηρικτής της αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ, Νάιτζελ Φάρατζ.

Σε συνέντευξή του στον Observer, ο Φάρατζ υποστήριξε ότι οι οπαδοί της παραμονής έχουν ανακτήσει τον έλεγχο σε κάθε επίπεδο, καθώς πέρα από την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, έχουν τον έλεγχο της δημόσιας συζήτησης. «Έχουν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και εκτός εάν οργανωθούμε, θα μπορούσαμε να χάσουμε την ιστορική νίκη του Brexit», είπε.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Φαρατζ προκάλεσε αντιδράσεις στο στρατόπεδο των οπαδών της αποχώρησης, αλλά και του κόμματός του, καθώς δήλωσε ότι ίσως χρειάζεται ένα δεύτερο δημοψήφισμα για να επικυρώσει τη συμφωνία που θα έχει συνάψει η χώρα του με την ΕΕ.

Ο πρώην αρχηγός του UKIP υποστηρίζει ότι «η πλευρά της αποχώρησης κινδυνεύει να μην διατυπώσει καν επιχειρήματα. Οι ομάδες που στήριξαν την αποχώρηση θα πρέπει να ανασυγκροτηθούν και να συγκεντρωθούν. Αφότου κερδίσαμε το δημοψήφισμα, κλείσαμε τις πόρτες και σταματήσαμε να διατυπώνουμε τα επιχειρήματά μας», ανέφερε.

Protothema.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση