HomeHL-CultureΟ πολιτικός κόσμος της χώρας αποχαιρετά τον Τζίμη Πανούση

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας αποχαιρετά τον Τζίμη Πανούση

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 64 χρόνων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Τζίμης Πανούσης έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 64 ετών.

Ο ανατρεπτικός τραγουδοποιός και ηθοποιός, υπέστη καρδιακή προσβολή το μεσημέρι του Σαββάτου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους του.

Τα συλλυπητήρια του για τον χαμό του Τζίμη Πανούση, εκφράζει ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

Τσίπρας: Ο θάνατός του μας λυπεί βαθιά

«Ο Τζίμης Πανούσης υπήρξε ένας από τους καλλιτέχνες που άφησαν το μοναδικό τους στίγμα στην σύγχρονη ελληνική μουσική. Ο θάνατός του μας λυπεί βαθιά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», έγραψε ο πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό twitter.

Αδωνις Γεωργιάδης: Καλό ταξίδι

Εκ μέρους της ΝΔ ο αντιπρόεδρος Αδωνις Γεωργιάδης μέσω των social media ανέφερε «Καλό ταξίδι».

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Καλό του ταξίδι

«Οι Τομείς Πολιτισμού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποχαιρετούν τον αιρετικό Τζίμη Πανούση και εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμπαράταξη. «Τραγουδοποιός και ηθοποιός αυτοδίδακτος που «έπαιζε λίγο απ’ όλα», όπως δήλωνε και ο ίδιος, αφήνει ηχηρό στίγμα με τη σάτιρα και τον καυστικό και αθυρόστομο λόγο του. Ξεκινά από το θέατρο, έπειτα σχηματίζει μαζί με άλλους τις Μουσικές Ταξιαρχίες και στην πορεία συνεχίζει μόνος του. Ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο ως παραγωγός έχοντας τη δική του εκπομπή, την τηλεόραση, τον Κινηματογράφο και τη συγγραφή. Καλό του ταξίδι» καταλήγει η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Τα συλλυπητήρια του ΚΚΕ

«Tο ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του», αναφέρει η ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Ένωση Κεντρώων: Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη

Η Ένωση Κεντρώων, στο δικό της συλλυπητήριο μήνυμα αναφέρει: «Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του μεγάλου ανατρεπτικού καλλιτέχνη Τζίμη Πανούση. Ο Τζίμης Πανούσης αφήνει έντονα το προσωπικό του στίγμα στη μουσική σκηνή της χώρας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια του και στους οικείους του».

Όλγα Κεφαλογιάννη: Αφήνει βαθύ αποτύπωμα στην ελληνική καλλιτεχνική σκηνή

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, η τομεάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη σε ανάρτησή της στο twitter σημείωσε:

«Ο Τζίμης Πανούσης αφήνει πίσω του βαθύ το ιδιαίτερο και μοναδικό αποτύπωμα του στην ελληνική καλλιτεχνική σκηνή. Χάρισε σημαντικές μουσικές στιγμές αλλά κυρίως ισχυρές δόσεις κριτικής και σαρκασμού για την Ελλάδα των τελευταίων 40 ετών. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Νίκος Βούτσης: Υπήρξε μία πολυτάλαντη καλλιτεχνική ιδιοφυία

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο του Τζίμη Πανούση. Πρωτοπόρος και ευρηματικός δημιούργησε μια δίκη του κατηγορία στο ελληνικό τραγούδι, που χαρακτηρίστηκε από την καυστικά σατιρική ματιά του απέναντι στην εξουσία, την πολιτική και την κοινωνία», αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο του Τζίμη Πανούση, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. «Συχνά αθυρόστομος, πάντα αυθεντικός ο Τζίμης Πανούσης υπήρξε αδιαμφισβήτητα μια πολυτάλαντη καλλιτεχνική ιδιοφυία. Στα παιδιά του και στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια», καταλήγει ο κ. Βούτσης.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση