HomeΣΠΟΡΑπόλλων Πανιώνιος 1-1

Απόλλων Πανιώνιος 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Πανιώνιο, που διεξήχθη το Σάββατο στη Ριζούπολη, για την 17η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους Νεοσμυρνιώτες, λόγω της εξέλιξης του αγώνα.

Κι αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι  ήταν πίσω στο σκορ από το 37ο λεπτό, μετά το τέρμα του Μπαρτολίνι, ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 78′ με αυτογκόλ του Τσόβιτς.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε φουριόζος το παιχνίδι και μόλις στο 3΄ έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Ο Μασούρας τροφοδότησε καταπληκτικά τον Κόρμπο, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Τσόβιτς, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και προσπάθησαν με αξιώσεις να απειλήσουν την εστία του Κότνικ. Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 28΄. Ο Γκιοατά εκτέλεσε το φάουλ κι ο Μπαρτολίνι εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση της φάσης από τον Κότνικ και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας έδειχνε να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα και ουσιαστικά δεν μπορούσε να απειληθεί από τον Πανιώνιο. Παρόλα αυτά οι Νεοσμυρνιώτες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με αρκετή βοήθεια της τύχης.

Ο Μασούρας στο 78΄ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του τερματοφύλακα του Απόλλωνα, καταλήγοντας στα δίχτυα. Παρά το γκολ στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα του Παράσχου ήταν αυτή που ήταν πιο επικίνδυνη, χωρίς όμως, να καταφέρει να σκοράρει.

Στο 90+2΄ ο Παπαγεωργίου αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι άφησε τον Πανιώνιο με δέκα παίκτες.

Κίτρινες:
 Ναδάλες, Παπάζογλου, Αλμπάνης, Κύργιας – Σιώπης, Βλάχος, Μπανανά, Γεσίλ, Παπαγεωργίου

Κόκκινες: 90+2′ Παπαγεωργίου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος):
 Τσόβιτς, Κύργιας, Παπάζογλου, Ναδάλες, Κούρος, Μπαρτολίνι, Κονέ, Αλμπάνης, Μενδρινός (80′ Ντεβέσα), Στάθης, Καστιγέχος (84′ Σιατραβάνης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Γκιοατά, Σαραμαντάς (64′ Παπαγεωργίου), Κόρμπος, Σιώπης (64′ Σαββίδης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου (46′ Γεσίλ), Ντουρμισάι

Διαφήμιση
Διαφήμιση