HomeHL-SportsΠαναιγιάλειος ΟΦΗ 0-2

Παναιγιάλειος ΟΦΗ 0-2

Οι Κρητικοί κέρδισαν με 2-0 τον Παναιγιάλειο χάρις σε γκολ των Κουτσιανικούλη και Μάνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί να έχει τόσα προβλήματα, μπορεί οι παίκτες να φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον, όμως, ο ΟΦΗ δεν το βάζει κάτω και το δείχνει διαρκώς.

Έτσι μία βδομάδα μετά τη νίκη του επί του ΑΟΧ-Κισσαμικού ήρθε το ψυχωμένο διπλό στο Αίγιο.

Το απόγευμα του Σαββάτου  οι Κρητικοί επιβλήθηκαν με 2-0 του Παναιγιάλειου και του έβαλαν ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες κρατώντας τον αρκετά χαμηλά τη στιγμή που και η «μαύρη θύελλα» έχει να λύσει πολλά δικά της προβλήματα.

Μάνος και Κουτσιανικούλης είναι οι δύο ποιοτικοί παίκτες που έχουν απομείνει για τον Νίκο Παπαδόπουλο μεσοεπιθετικά και ήταν τελικά και εκείνοι που κατάφεραν να του πάρουν το ματς με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να τους περιορίσουν.

Μόλις στο 8′ ο Μάνος ήταν εκείνος που έχασε την πρώτη καλή στιγμή του ματς, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Νάστος αστόχησε με απευθείας φάουλ. Στο 18′ ο ίδιος παίκτης με άλλο ένα φάουλ δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Καλύτερα πατούσε ο ΟΦΗ, είχε τον έλεγχο του ματς και απείλησε εκ νέου στο 23′ με τον Μπολάκη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Οι Κρητικοί πατούσαν καλύτερα, κυκλοφορούσαν την μπάλα, έφταναν εύκολα σε τελικές, αλλά δεν έβρισκαν εστία.

Ο Παναιγιάλειος δεν κρατούσε καθόλου την μπάλα, δεν πάγωνε τον ρυθμό και το αποτέλεσμα ήταν ο ΟΦΗ να κάνει το παιχνίδι του χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Απείλησε και με τον Κομεσίδη στο 36′ και τέσσερα λεπτά μετά ο Κουτσιανικούλης άνοιξε το σκορ με σουτ εντός περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο όλα ήταν πιο δύσκολα για τους παίκτες με τον αγωνιστικό χώρο να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγω της βροχής. Οι Αιγιώτες μπήκαν κάπως καλύτερα, είχαν μία ευκαιρία στο 68′ με κεφαλιά του Σταματή από σέντρα του Ρέλλα και αυτή ήταν η μοναδική καλή τους στιγμή.

Οι κινήσεις τακτικής από τους δύο πάγκους είχαν ήδη αρχίσει και η εντολή από τον Παναγιώτη Γκουτσίδη ήταν να πιέσουν όσο μπορούν. Αναγκαστικά έμειναν κενοί χώροι στα μετόπισθεν και αυτό τελικά πλήρωσαν.

Στο 84′ ο Μάνος έφυγε στον χώρο και τελείωσε καλά τη φάση για το 0-2. Εκεί ουσιαστικά κρίθηκαν τα πάντα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σελίμος (Λακωνίας), βοηθοί του οι Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας) και Γιαννίκος (Πειραιά), ενώ τέταρτος ο Κακρίδης (Πειραιά)

Κίτρινες: 20′ Σμίλτος – 19′ Μάνος, 31′ Κουτσιανικούλης, 63′ Νάστος

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Aθανασίου, Ρέλλας, Στίκας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας (74′ Γαβριηλίδης), Σμίλτος (87′ Σακελαρόπουλος), Γκούφας, Ντέμο (56′ Κόκορης), Σταματής, Σκαρτσίλας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός, Νάστος, Μάνος (91′ Πλευράκης), Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (74′ Παπατόλιος), Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (86′ Κοντογιάννης), Ποτουρίδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση