HomeΚΡΗΤΗΣτο Ηράκλειο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Στο Ηράκλειο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Θα είναι ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Ηράκλειο θα επισκεφθεί την ερχόμενη Δευτέρα 15 Γενάρη ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος θα είναι κύριος ομιλητής στην ανοιχτή πολιτική συζήτηση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου της Λαϊκής Ενότητας στις 7:00 το απόγευμα στο Πολύκεντρο Νεολαίας.

Θα ακολουθήσει διάλογος με την κατάθεση απόψεων και προβληματισμών, ενώ στο τέλος θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Μάλιστα όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση «ίσως επιφυλάσσονται και κάποιες εκπλήξεις».

Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Παναγιώτη Λαφαζάνη έχει ως εξής:

Θα φθάσει στις 10:50 το πρωί αεροπορικώς στο Ηράκλειο και στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12:00 το μεσημέρι στο Πολύκεντο Νεολαίας. Στη συνέχεια θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης και κατόπιν θα αναχωρήσει για το Καστέλλι όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της πρωτοβουλία πολιτών για τη «διάσωση & την αειφόρο ανάπτυξη της Πεδιάδας» αλλά και κατοίκους της περιοχής. Παράλληλα, θα ξεναγηθεί στη θέση του «υπό κατασκευή» αεροδρομίου και θα ενημερωθεί για το ιστορικό.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση