Η τελευταία «πράξη» του δράματος παίχτηκε σήμερα για την 40χρονη Δέσποινα και την 20χρονη κόρη της, Μαρία, που σκοτώθηκαν στο πολύνεκρο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 3 Ιανουαρίου στην Αγία Πελαγία της Κρήτης.

Οι σοροί των δύο γυναικών έφτασαν χθες στον τόπο καταγωγής της Δέσποινας, στην Ρόδο όπου και τους υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών συγγενείς, οι κάτοικοι της Ρόδου αλλά και σύσσωμοι οι κάτοικοι της Τήλου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη σήμερα το μεσημέρι και στη συνέχεια ετάφησαν στο νεκροταφείο της Ρόδου.

Μέρα πένθους για την Τήλο

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τήλος, στην οποία έμενε και δραστηριοποιούνταν η οικογένεια που ξεκληρίστηκε στην Κρήτη, έχει «βυθιστεί» στο πένθος.

Η σημερινή μέρα έχει κηρυχθεί μέρα πένθους με όλες τις δημόσιες υπηρεσίες να παραμένουν κλειστές ενώ με το καράβι έφτασαν στην Ρόδο όλοι οι κάτοικοι για να αποχαιρετήσουν τις δύο γυναίκες.

Μάχη για την ζωή του δίνει ο 47χρονος πατέρας

Μάχη για την ζωή του εξακολουθεί να δίνει ο 47χρονος πατέρας της Μαρίας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται.

Χθες υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των ορθοπεδικών τραυμάτων που φέρει με τους γιατρούς να δηλώνουν πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή.

Την ίδια ώρα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένει στο ΠΑΓΝΗ και η 15χρονη κόρη του 47χρονου.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρέθηκε ομάδα ψυχολόγων του ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα, ενώ μαζί της βρίσκεται η γιαγιά της.

Η κατάσταση της υγείας της, όπως ανέφεραν από την αρχή οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ, είναι σοβαρή μεν, όχι κρίσιμη δε. Ήδη έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση