HomeΣΠΟΡΠήρε και Οικονόμου ο Εργοτέλης

Πήρε και Οικονόμου ο Εργοτέλης

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε με τους «κιτρινόμαυρους» και αναμένεται στο Ηράκλειο - Αναζητείται αντίπαλος για φιλικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζεται η ενίσχυση στον Εργοτέλη, με τους «κιτρινόμαυρους» να προχωρούν στην τρίτη τους χειμερινή μεταγραφή.

Έτσι μετά τους Ηλία Τσέλιο και Μανώλη Νικολακάκη, οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την Πέμπτη  και την απόκτηση του Κωνσταντίνου Οικονόμου.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, που είναι γεννημένος στη Βουδαπέστη και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ουγγρική Ζέγκεντ, συμφώνησε για συμβόλαιο 2,5 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στην τρίτη του μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Εργοτέλης στο πλαίσιο ενίσχυσης της ομάδoς για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Οικονόμου ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει γεννηθεί στις 16/3/96 στη Βουδαπέστη.

Ο 22χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, διεθνής με την Εθνική παίδων, την προηγούμενη περίοδο είχε 37 συμμετοχές με την Szeol στο πρωτάθλημα της Β’ Ουγγαρίας ενώ την τρέχουσα σεζόν αγωνίζονταν στην Szeged 2011. Ο Οικονόμου συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 χρόνων και αναμένεται να φτάσει αύριο το απόγευμα στο Ηράκλειο».

Από εκεί και πέρα, ο Νικολακάκς αναμένεται τελικά νωρίς το πρωί της Παρασκευής  στο Ηράκλειο και θα μεταβεί στο Παγκρήτιο όπου θα ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα.

Τέλος, με δεδομένο ότι το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση για την ομάδα του Τάκη Γκώνια (ελέω Αχαρναϊκού), αναζητείται αντίπαλος για φιλικό ώστε οι ποδοσφαιριστές να διατηρηθούν σε φόρμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση