Σε νέα χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε σήμερα ο 47χρονος πατέρας που τραυματίστηκε σοβαρότατα στο πολύνεκρο τροχαίο το οποίο σημειώθηκε την περασμένη βδομάδα στην Αγία Πελαγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το νέο χειρουργείο αφορούσε την αντιμετώπιση ορθοπεδικών τραυμάτων που φέρει ο άτυχος άνδρας και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ο 47χρονος πατέρας μεταφέρθηκε ξανά στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται.

Ψυχολογικό ράκος η 15χρονη

Ψυχολογικό ράκος παραμένει η 15χρονη που σε ένα τροχαίο έχασε μητέρα, αδερφή ενώ ο πατέρας της χαροπαλεύει στην ΜΕΘ.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρέθηκε ομάδα ψυχολόγων του ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα, ενώ μαζί της βρίσκεται και πλήθος συγγενών από την Τήλο.

Η κατάσταση της υγείας της, όπως ανέφεραν από την αρχή οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ, είναι σοβαρή μεν, όχι κρίσιμη δε. Ήδη έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων της.

Κηδεύονται μαζί μητέρα και κόρη στην Ρόδο

Μαζί θα κηδευτούν στην Ρόδο η 40χρονη Δέσποινα και η κόρη της, 20χρονη Μαρία που «έφυγαν» στο πολύνεκρο δυστύχημα στην Αγία Πελαγία.

Οι σοροί ήδη έχουν φτάσει στη Ρόδο, το μέρος απ’ όπου κατάγεται η μητέρα, και αύριο αναμένεται να παιχτεί η τελευταία… πράξη του δράματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τήλος, στην οποία έμενε και δραστηριοποιούνταν η οικογένεια που ξεκληρίστηκε στην Κρήτη, έχει «βυθιστεί» στο πένθος.

Η αυριανή μέρα έχει κηρυχθεί μέρα πένθους με όλες τις δημόσιες υπηρεσίες να παραμένουν κλειστές ενώ με το καράβι αναμένεται να φτάσουν στην Ρόδο όλοι οι κάτοικοι για να αποχαιρετήσουν τις δύο γυναίκες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση