Με μία ακόμα κατηγορία επιβαρύνεται ο 55χρονος πατέρας που κακοποιούσε την 15χρονη κόρη του στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη σχηματιστεί νέα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ένα όπλο το οποίο φαίνεται ότι είχε χρησιμοποιηθεί πριν πολλά χρόνια σε μία επίθεση κατά ενός ιδιοκτήτη καφετέριας.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στην Σούδα όταν ένας άγνωστος – τότε – δράστης είχε πυροβολήσει εναντίον του ιδιοκτήτη του καφέ με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας ταυτοποίησαν το όπλο της συγκεκριμένης επίθεσης με εκείνο που είχε στην κατοχή του ο 55χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος άνδρας έχει κριθεί προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή για τα βασανιστήρια που υπέβαλε στην ανήλικη κόρη του.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο 55χρονος κακοποιούσε βάναυσα την κόρη του αφού την έδενε με χειροπέδες στο καλοριφέρ του σπιτιού τους και την έδερνε με μπλάστρη ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ξέσπαγε πάνω της τα νεύρα του πατώντας την στον λαιμό!!!

Παράλληλα, είχε γεμίσει όλο το σπίτι με κάμερες ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις κινήσεις της κόρης του όταν εκείνος έλειπε από το σπίτι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση