HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Βασανιστικό αυτό που γίνεται»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Βασανιστικό αυτό που γίνεται»

Ο προπονητής του ΟΦΗ είπε πως η ομάδα του έφυγε από το Κύπελλο με ψηλά το κεφάλι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δύο ήττες αποκλείστηκε από το Κύπελλο ο ΟΦΗ, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα ούτε στο δεύτερο ματς από τον Πανιώνιο χάνοντας με 1-0 το απόγευμα της Τρίτης .

Στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε πως η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς, στο οποίο η ομάδα του ήταν ανώτερη, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κρητικοί αυτό τον καιρό.

Αναλυτικά όσα είπε: «Η πρόκριση για μας σε μεγάλο βαθμό κρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι, στο οποίο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Πανιώνιο. Θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει τότε και σε ένα λεπτό δεχτήκαμε δύο γκολ. Αυτό το παιχνίδι δεν έγινε με τις καλύτερες συνθήκες για μας. Είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστούμε και σε πρωτάθλημα και σε Κύπελλο με τόσο μικρό αριθμό παικτών.

Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι παρά την αλλαγή σχηματισμού και δυστυχώς ήρθε το γκολ που έκρινε τόσο το ματς όσο και την πρόκριση. Θέλαμε να τελειώσουμε το ματς χωρίς κάποιον τραυματισμό και ευτυχώς αυτό έχει γίνει. Επίσης, θετικό ότι πήραν παραπάνω χρόνο οι δύο μικροί της ομάδας μας, όπως και ότι επέστρεψε ο Μονιάκης.

Εμείς τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να δούμε το ματς του Σαββάτου ελπίζοντας ότι κάτι θα αλλάξει. Είναι λίγο βασανιστικό αυτό που γίνεται για όλους μας.

Πρέπει να έχουμε θετική σκέψη ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Τον τελευταίο καιρό δεν ασχολούμαστε για ποδόσφαιρο. Φύγαμε με ψηλά το κεφάλι, προσπαθήσαμε και κοιτάμε τώρα το αύριο. Πρέπει να κοιτάμε μέρα με τη μέρα το πώς είμαστε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση