HomeΕΛΛΑΔΑΔήμαρχος Μάνδρας: Το κράτος δεν έχει δώσει ακόμα τα επιδόματα

Δήμαρχος Μάνδρας: Το κράτος δεν έχει δώσει ακόμα τα επιδόματα

Στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη χρηματοδότηση του Δήμου Μάνδρας για την αγορά-αποκατάσταση, μεταξύ άλλων, οχημάτων και μηχανημάτων που καταστράφηκαν στην καταστροφική πλημμύρα του Νοεμβρίου, θα προβεί η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα της δημάρχου της Μάνδρας, Ιωάννας Κριεκούκη, που παρέστη στην σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ και εξέθεσε την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη της.

Η δήμαρχος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η πόλη συνεχίζει να βρίσκεται σε δραματική κατάσταση χωρίς να έχουν αποκατασταθεί βασικά προβλήματα σε επίπεδο υποδομών, ενώ δε λειτουργεί ούτε το δίκτυο οδοφωτισμού.

Στη συνέχεια επισήμανε ότι ο δήμος καθ’ υπέρβαση δίνει από δικά του χρήματα τα επιδόματα στους πληγέντες, καθώς το επίμαχο ποσό δεν έχει δοθεί ακόμα από το κράτος.

Σε αυτό το πλαίσιο ζήτησε τη συνδρομή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πρώτου Βαθμού για την κάλυψη μέρους των αναγκών, κυρίως σε επίπεδο εξοπλισμού, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τη φυσική καταστροφή.

Η σχετική απόφαση για το ύψος της χρηματοδότησης αλλά και για άλλες μορφές στήριξης της Μάνδρας από την ΚΕΔΕ αναμένεται να ληφθεί σε επόμενη συνεδρίαση.

tanea.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση