HomeΣΠΟΡΑπόλλων Ατρόμητος 0-3

Απόλλων Ατρόμητος 0-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όσοι πιστεύουν ότι ο… μαραθώνιος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη φετινή Super League είναι κούρσα για τρεις (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν γιατί ο Ατρόμητος για ακόμη αγωνιστική βροντοφώναξε «παρών».

Πιο συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες έκαναν το καλύτερο δυνατό «ποδαρικό» στο 2018, καθώς επιβλήθηκαν τη Δευτέρα με 3-0 σκορ του Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, μειώνοντας στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από την κορυφή.

Ο Ατρόμητος δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ιδανικότερη αρχή. Ο Ντιγκινί στο 5′ έβγαλε τη σέντρα και ο Ντάουντα με κεφαλιά έκανε το 0-1, ωστόσο πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Ουάρντα στο 9′ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Κύργια διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

Ο Απόλλωνας σιγά σιγά ανέβηκε και κατάφερε να περιορίσει τους φιλοξενούμενους, χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει απειλητικός.

Η εικόνα στην επανάληψη δεν άλλαξε, καθώς η ομάδα του Παράσχου δεν μπορούσε να απειλήσει. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι στην επανάληψη ήταν μέτριο ο Ντιγκινί στο 86′ κατάφερε να πετύχει κι άλλο γκολ και να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Κίτρινες
: Μπαρτολίνι – Ούμπιδες, Γιαννούλης, Ουάρντα

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Κούρος (34′ Ντεβέσα), Στάθης, Κονέ, Ανιέτε (46′ Μάατσεν), Αλμπάνης, Ελμπάζ (75′ Καστιγέχος)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι)
: Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης (13′ λ.τρ. Σάκιτς), Ούμπιντες, Ντιγκινί, Ουάρντα (88′ Μπαστακός), Ντάουντα (75′ Καρασαλίδης)

Διαφήμιση
Διαφήμιση