HomeΕΛΛΑΔΑΑποδοκιμασίες και ένταση σε εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Βούτση

Αποδοκιμασίες και ένταση σε εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Βούτση

Αντιεξουσιαστές «κατέλαβαν» χώρο στο Μεταξουργείο όπου θα γινόταν εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποδοκιμασίες και ένταση δημιουργήθηκε πριν από εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, σε πολιτικό χώρο στο Μεταξουργείο.

Περίπου 70 αντιεξουσιαστές βρέθηκαν στον χώρο και αποδοκίμασαν έντονα τον κ. Βούτση και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την «αστυνομική εισβολή και εκκένωση της κατάληψης Τερμίτα στον Βόλο», ενώ εμπόδισαν την είσοδο των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης προσήλθε έξω από το χώρο λίγο μετά τις 19:00 μαζί με τον γραμματέα του κόμματος Π. Ρήγα και άλλους βουλευτές και μέχρι τις 8.00 μ.μ. παρέμενε έξω από τον χώρο που είχε προγραμματισθεί να γίνει η εκδήλωση.

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι οι διαμαρτυρόμενοι σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου σε ανάρτηση τους που καλούσαν σε ενίσχυση της διαμαρτυρίας τους: «Οι ιδιαίτερες ευαισθησίες (;!) της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στα κινήματα και στα ανθρώπινα δικαιώματα (sic), το θέμα της ομιλίας και η παρουσία του ανώτατου αυτού κυβερνητικού στελέχους κρίθηκαν ικανός συνδυασμός για να αποφασίσουμε τον αποκλεισμό της εισόδου με σκοπό τη ματαίωση της εκδήλωσης. Όπως οι κρατικές δυνάμεις εισβάλλουν στα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα έτσι κι ο κόσμος του ακηδεμόνευτου αγώνα πηγαίνει σε κομματικά, κυβερνητικά και κρατικά εδάφη σε μια στοιχειώδη συλλογική απάντηση στην καταστολή».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση