HomeHL-9Εκστρατεία αγάπης για τον Χάρη

Εκστρατεία αγάπης για τον Χάρη

Με πρωτοβουλία φορέων και επιχειρηματιών διοργανώνεται μουσική εκδήλωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμη μία φορά το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στέκεται δίπλα σε έναν συμπολίτη μας, τον Χάρη, που χρειάζεται την βοήθεια όλων μας καθώς, πάσχει από ένα σπάνιο νόσημα στο αίμα (Non-Hodgkin). Η κοινωνία του Ηρακλείου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης έχει αποδείξει εμπράκτως την αλληλεγγύη της και την ατέρμονη συμπαράσταση της παρά τους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε.

Σε αυτή τη νέα κρίσιμη καμπή της Υγείας του, ΄΄διαφαίνεται ακτίνα ηλίου΄΄ καθώς έγινε δεκτός από ένα νοσοκομείο στην Κίνα, προκειμένου να υποβληθεί σε μια εξειδικευμένη πειραματική θεραπεία πάνω στο συγκεκριμένο νόσημα.

Γι΄ αυτό και η οικογένεια του, επιχειρηματίες, φορείς και ιδιώτες έχουν ξεκινήσει εκστρατεία για την συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού που αγγίζει τις 50.000 ευρώ!

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, πάρθηκε  απόφαση για την πραγματοποίηση εκδήλωσης την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 και ώρα  9μμ  στο κέντρο «Αναδρομές LIVE».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρωτοβουλία στηρίζουν πολλοί επιχειρηματίες, φορείς όπως η  Περιφέρεια Κρήτης, Επιμελητήριο Ηρακλείου, ΟΕΒΕΝΗ, Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καθώς  και ιδιώτες.  Ήδη έχουν προσφερθεί δωρεάν όλα τα τρόφιμα που θα διατεθούν εκείνη τη βραδιά, ενώ και οι «Αναδρομές LIVE», όπου θα πραγματοποιηθεί η  εκδήλωση έχουν παραχωρηθεί δωρεάν.

Οι καλλιτέχνες που στηρίζουν την συγκεκριμένη εκδήλωση: Ross Daly, Κέλυ Θωμά, Ψαρογιώργης, Γιώργης Μανωλάκης, Βασίλης Σταυρακάκης, Γιώργης Σταυρακάκης, Αντώνης Σταυρακάκης, Ιάκωβος Πατεράκης, Αλέκος Φανουράκης, Γιαννης Παξιμαδάκης, Στέλιος Πετράκης και Ευγενία Τόλη Δαμαβολίτη.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη διακομιδή και τη θεραπεία του Χάρη στο νοσοκομείο The First Affiliated Hospital of Soochow University, στην Κίνα.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν προσκλήσεις μπορούν να απευθυνθούν στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, αλλά και στα άλλα σημεία προπώλησης:

  1. Γραφεία ΟΕΒΕΝΗ
  2. Επιμελητήριο Ηρακλείου
  3. Καταστήματα Cosmos sport
  4. Πρατήρια υγρών καυσίμων ΣΑΜΟΛΗΣ
  5. Καταστήματα Hacienda Cafe

Για καταθέσεις:

Τράπεζα Πειραιώς

Iban: 3501715560006556106768056

Και για καταθέσεις από εξωτερικό προσθέτουμε τον κωδ. τραπεζας: PIRBGRII

Αριθμός λογαριασμού: 6556106768056

Διαφήμιση
Διαφήμιση