HomeΕΛΛΑΔΑΑμβρόσιος: Ας τελειώνουμε με τον υπερόπτη και υβριστή Πολάκη

Αμβρόσιος: Ας τελειώνουμε με τον υπερόπτη και υβριστή Πολάκη

«Οφείλω να υπερασπίζομαι το κύρος του ράσου» λέει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, και του μητροπολίτη Καλαβρύτων, Αμβρόσιου, με αφορμή τα σχόλια του πρώτου, μέσω Facebook.

Ο μητροπολίτης χαρακτηρίζει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «υπερόπτη και υβριστή» και «ανθρωπάκο», ενώ τονίζει μέσω του ιστολογίου που διατηρεί ότι ο λόγος για τον οποίον μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει, είναι επειδή «οφείλω να υπερασπίζομαι το κύρος του ράσου. Διότι έτσι υπερασπίζομαι το κύρος της Εκκλησίας».

Συγκεκριμένα, στο κείμενο με τίτλο «Και πάλιν ο κ. Πολάκης, δηλαδή ένα ανθρωπάκι» και υπότιτλο «Ας τελειώνουμε με τον κ. Πολάκη, είναι ένας υπερόπτης και υβριστής, δηλαδή ένας ανθρωπάκος», ο μητροπολίτης Αμβρόσιος αναφέρει: «Ο κ. Πολάκης συνεχίζει την πολεμικήν του! Βλέπετε, δεν έχει καιρό να ασχοληθεί με τα θέματα της δημόσιας υγείας. Τα Δημόσια Νοσοκομεία ευρίσκονται υπό διάλυσιν! Και αυτός “αγρόν ηγόρασε”.

Δέχομαι νά με υβρίζουν ως φυσικό πρόσωπο, δηλ. ως άτομο, και συγχωρώ τους υβριστές μου. Το έχω αποδείξει πολλές φορές μέχρι σήμερα.

Αλλά δεν έχω δικαίωμα νά αποδεχθώ ύβρεις, οι οποίες προσβάλλουν την ιερωσύνη, στην οποία ο Φιλάνθρωπος Κύριος με αξίωσε να εισέλθω. Οφείλω να υπερασπίζωμαι το κύρος του ράσου. Διότι έτσι υπερασπίζομαι το κύρος της Εκκλησίας!».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που προκάλεσε την αντίδραση του μητροπολίτη:

polakhs

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση