HomeΚΡΗΤΗMε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παιδική γιορτή του ΠΣΑΤ

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παιδική γιορτή του ΠΣΑΤ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η παιδική γιορτή, της περιφερειακής επιτροπής Κρήτης-Αιγαίου του ΠΣΑΤ στο Ηράκλειο της Κρήτης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Café Marina .

Τα παιδιά των μελών του Συνδέσμου, είχαν  την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τον κλόουν «ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ» ,να πάρουν δώρα ,να γευτούν πλούσια εδέσματα ,γλυκίσματα και οι «μεγάλοι» να έρθουν πιο κοντά συζητώντας διάφορα θέματα .

Στο τέλος έφυγαν ευχαριστημένοι παίρνοντας από ένα μπουκάλι κρασί και ένα βιβλίο.

Τυχερή στην κοπή της πίτας της περιφερειακής επιτροπής Κρήτης-Αιγαίου του ΠΣΑΤ ήταν η μικρή κόρη του συνάδελφου Μανώλη Χρονάκη η οποία κέρδισε ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τα επιστροφής στην Αθήνα  με αυτοκίνητο με την ΑΝΕΚ.

«Είμαστε χαρούμενοι που άλλη μια εκδήλωση στο Ηράκλειο στέφεται με επιτυχία .Θέλω να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και να έχουμε μια καλή αθλητική χρονιά» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου που έδωσε το παρών στην εκδήλωση και έκοψε την πίτα μαζί με το μέλος του ΔΣ του συνδέσμου  Αντώνη Παπουτσάκη ,της Προέδρου της περιφερειακής επιτροπής Κρήτης Ολγας Σουτζή και των μελών Στέλιου Σβολιαντόπουλου, Μανώλη Σουργιά και Μαρίας Πετρούτσου.

Το παρών έδωσε και η Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κατερίνα Μηναδάκη.

Η περιφερειακή επιτροπή του συνδέσμου ευχαριστεί όλους τους συνάδελφους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και όσους βοήθησαν για την πραγματοποίησή της.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον μεγάλο χορηγό της εκδηλωσης  την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, καθώς επίσης ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΦΑΙΣΤΟΣ , ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES τον ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ(Γιώργος Τσιχλάκης) , την LIFE CARE HEALTH PRODUCTS Εμπόριο Ιατρικών – ορθοπεδικών ειδών  και τη εταιρία  Σ.ΚΑΝΑΚΗΣ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση