HomeHL-PsilaΚάθε κατεργάρης…στον πάγκο του!

Κάθε κατεργάρης…στον πάγκο του!

Μικροί και μεγάλοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η φετινή εορταστική περίοδος πέρασε, αφήνοντας σε όλους γλυκιές αναμνήσεις από τα πολύχρωμα λαμπιόνια, τις μυρωδιές των παραδοσιακών εδεσμάτων, τις χαλαρές στιγμές γύρω από το οικογενειακό τραπέζι.

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν από τις σχολικές τους υποχρεώσεις και τις εξωσχολικές δραστηριότητες τους για δεκαπέντε ολόκληρες ημέρες, ενώ οι μεγαλύτεροι, αν και οι περισσότεροι εξακολουθούσαν να εργάζονται, να “ξεκλέψουν” λίγες ημέρες και να ξεκουραστούν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Από σήμερα όμως “κάθε κατεργάρης επέστρεψε στον πάγκο του”, τα παιδιά βρέθηκαν και πάλι στις σχολικές αίθουσες, περιγράφοντας πώς πέρασαν τις ημέρες της ανάπαυλας και τι δώρα έφερε ο αγαπημένος τους Άγιος, αλλά και οι μεγαλύτεροι μπήκαν ξανά στο καθημερινό τους πρόγραμμα.

Τα συναισθήματα βέβαια που επικρατούν είναι ανάμικτα. Πολλά είναι εκείνα τα παιδάκια, τα οποία ανυπομονούσαν να ανοίξουν ξανά τα σχολεία και να βρεθούν με τους φίλους τους, υπήρχαν όμως κι εκείνα που το σημερινό πρωινό, το πάπλωμα ήταν αρκετά βαρύ…και τα πλάκωσε!.

Όσο δε για τους γονείς … “τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα” !

Διαφήμιση
Διαφήμιση